Ο Αντώνης Σαμαράς γράφει βιβλίο

7 mins read

Οταν ερωτούν τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά εάν γράφει αυτή την περίοδο βιβλίο, απαντά με νόημα: «Ναι, γράφω, αλλά το γράφω με την ησυχία μου, δεν βιάζομαι να το τελειώσω».

Αυτό σημειώνει ο “Βηματοδότης” και προσθέτε:

“Μαζεύει προς το παρόν τις σημειώσεις του, τις σταχυολογεί και κάθε τόσο γράφει. Στην ερώτηση ποια κεφάλαια θα περιέχει το βιβλίο, αφήνει να πλανάται μια ασάφεια: «Τα πάντα, από τότε που… γεννήθηκα». Αυτό όμως που έμαθα είναι ότι το βιβλίο του, όποτε αυτό εκδοθεί, σίγουρα θα ταράξει τα νερά.

Ξεχωριστό κεφάλαιο θα είναι αυτό με τη Μέρκελ. Του ζήτησε να τον συναντήσει κατ΄ ιδίαν προσφέροντάς του οικονομικά ανταλλάγματα για ένα Grexit. Ο Αντώνης Σαμαράς με οργίλο ύφος της απάντησε ότι ούτε καν το συζητεί και περιγράφει με λεπτομέρειες τους αυθεντικούς διαλόγους.

Στο υπό έκδοση βιβλίο του υπάρχει και μια αποκάλυψη από τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν Μαργαρίτη Σχοινά. Μιλώντας στο ΕΛΙΑΜΕΠ είπε ότι το 2014, τότε που υπήρχε δυστοκία στο ΕΛΚ για την εκλογή του Γιούνκερ στην Κομισιόν, με τη Μέρκελ να αμφιταλαντεύεται να τον στηρίξει, ο κ. Σαμαράς τους είπε ότι αν δεν τον ψηφίσουμε τώρα, τότε στις επόμενες εκλογές δεν θα βρούμε ούτε την ψήφο μας. Και τον… ψήφισαν όλοι!”

Facebook Comments