Ο Αντώνης Σρόιτερ για το «κόψιμο» της εκπομπής με τον Γρηγόρη Πετράκο

7 mins read

Ο κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του Alpha Αντώνης Σρόιτερ, μιλώντας με τον Γιώργο Μαυρίδη που έχει νοσήσει από κορωνοϊό, εξήγησε γιατί πριν από δύο περίπου μήνες δεν μεταδόθηκε η εκπομπή στην οποία μιλούσε ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος που είναι αρνητής της πανδημίας και του εμβολίου. 

«Υπάρχουν ορισμένες στιγμές που καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις και όταν υπάρχουν κάποιοι – που είναι πιο ειδικοί από εμάς – που σου λένε ότι υπάρχει περίπτωση σε έναν άνθρωπο να κάνεις κακό, εκεί πρέπει να αφήνεις στην άκρη τον εγωισμό σου ή τις προσωπικές σου απόψεις και να ακολουθείς αυτό που σου λένε οι επιστήμονες. Κάτι τέτοιο έπραξε εγώ τότε… Σωστό, λάθος δεν ξέρω, αλλά αυτό με συμβούλευσαν να κάνω και αυτό έκανα». 

Ο Γιώργος Μαυρίδης πάντως παρέμεινε επιφυλακτικός:  «Παρακολούθησα όλο αυτό που είχε γίνει με τους συνωμοσιολόγους, τους αρνητές του κορωνοϊού και σου είπα, παρότι ήταν μια λάθος στιγμή εκείνη να βγει η εκπομπή γιατί ήταν στα ύψη τα κρούσματα, ότι ήταν λάθος για μένα που δεν την παίξατε. Τους κάνατε μάγκες! Δεν μπορούσα να το πιστέψω… Τους κάνατε να φαίνονται ότι είχαν δίκιο».

Facebook Comments

Τελευταία Νέα