Ο Βελόπουλος στην αντεπίθεση για το φάρμακο του κορωνοϊού

10 mins read

Ακόμη και με μηνύσεις και αγωγές απειλεί ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης καθώς υποστηρίζει ότι τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης λασπολογούν εναντίον του.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Έκανα υπομονή με όλη αυτήν την λάσπη περι κορωνοίου και περί “φαρμάκου” αλλά στο Όπεν οι υπάλληλοι του Σαββίδη ξεπέρασαν το όρια!Ουδέποτε είπα ότι είναι φάρμακο που γιατρεύει όπως ψευδώς και συκοφαντικά ανέφερε το κανάλι!Η μόνη οδός είναι τα δικαστήρια!Μήνυση,αγωγή».

Τι προηγήθηκε: Και όμως! Ο Βελόπουλος πουλάει αλοιφή για τον κορωνοϊό (video)

Τι κι αν είναι βουλευτής και μάλιστα πρόεδρος κοινοβουλευτικού κόμματος; Ο Κυριάκος Βελόπουλος συνεχίζει τις τηλεπωλήσεις και αυτή την φορά ανενδοίαστος πουλάει κηραλοιφές λέγοντας τους ότι αν τις αγοράσουν δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από την επιδημία του κορωνοϊού!

Συγκεκριμένα είπε: «Με τη “Βυζαντινόν” (…) Γι΄’ αυτό και λέω οι ευπαθείς ομάδες (…) Μην φοβάστε ο κορωναϊός θα αυξηθεί, είναι δεδομένο. Θα έχουμε περισσότερα κρούσματα, μπορεί να έχουμε εκατοντάδες, μπορεί να έχουμε και χιλιάδες. Δυστυχώς, μακάρι να μην είναι έτσι. Με τη “Βυζαντινόν”, με μία επάλειψη το πρωί, με μία το μεσημέρι, με μία το βράδυ δεν φοβάστε τίποτα».

Να σημειώσουμε ότι η επιδημία του κουρωνοϊού είναι παγκόσμια και στη χώρα μας ήδη έχουμε 31 κρούσματα, ένα εξ αυτών σε κρίσιμη κατάστασηΚανένα μαντζούνι, και φυσικά ούτε οι κηραλοιφές και τα “βυζαντινά” που πουλάει ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης είναι αποτελεσματικά για τον κορωνοϊό. Είναι επικίνδυνο να πιστέψει κάποιος ότι έχει αποτέλεσμα.

Facebook Comments