Ο Δ. Καραναστάσης κάνει δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην Ζωή Κωνσταντοπούλου

13 mins read

O ηθοποιός και σκηνοθέτης Διαμαντής Καραναστάσης, ο σύντροφος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, της επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας μιλάει στην εφημερίδα Secret και την Σάσα Σταμάτη και εξομολογείται: «Η Ζωή είναι ένας άνθρωπος που την αγαπώ και με αγαπάει πολύ. Είναι σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου».
Οι δυο τους έκαναν διακοπές στα Δωδεκάνησα. Ο Διαμαντής Καραναστάσης είναι ο πιο στενός της συνεργάτης ενώ ήταν υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών με την Πλεύση Ελευθερίας.
Ο Διαμαντής Καραναστάσης δημοσίευσε το καλοκαίρι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφίες από την επίσκεψή τους στη Χάλκη, γράφοντας μάλιστα: «Και φρύδι σκίσαμε, και ράμματα κάναμε, και στο βουνό ανεβήκαμε, και στους θρόνους του Δία και της Εκάτης κάτσαμε». 
«Η Ζωή είναι ένας άνθρωπος που την αγαπώ και με αγαπάει πολύ. Είναι σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου, ο οποίος πιστεύει πάρα πολύ σε μένα. Έρχεται στις πρόβες μου, στις γενικές δοκιμές, στις παραστάσεις μου, ατελείωτες φορές, σε φάση που της λέω “δεν κουράστηκες;”»,  εξομολογείται ο ηθοποιός και σκηνοθέτης.
Εχει δύο παιδιά από τον γάμο με τη σκηνοθέτιδα Μαριάννα Κάλμπαρη και εκτιμά ιδιαίτερα  της στάση της Ζωής απέναντι στα δύο του παιδιά. «Η Ζωή είναι ένα δώρο για τα παιδιά μου και τη ζωή μου. Τα αγαπάει και την αγαπούν. Τους δίνει πολύ χρόνο και αγάπη», αναφέρει.
Για τη γνωριμία τους αποκαλύπτει: «την περίοδο του δημοψηφίσματος της έστειλα ένα mail χωρίς να γνωριζόμαστε καν, όπου της δήλωνα τη διάθεσή μου να βοηθήσω στον μεγάλο αγώνα που έκανε. Δεν βρεθήκαμε τότε, παρά μήνες αργότερα, σε μια παράσταση του Θεάτρου Τέχνης, όπου συναντηθήκαμε και της είπα αστειευόμενος να κοιτάξει το mail της. Μιλήσαμε πάρα πολλή ώρα μέχρι που άδειασε το θέατρο. Συνεννοηθήκαμε να μιλήσουμε την επομένη, γιατί τότε ήταν έτοιμη να ανακοινώσει το κόμμα της, την Πλεύση Ελευθερίας, και έτσι ξεκινήσαμε να συναντιόμαστε, να συζητάμε για πράγματα που αφορούν την πολιτική και να αναλύουμε τα πράγματα που μας απασχολούν, έχοντας απέναντί μου ένα σπάνιο μυαλό και έναν υπέροχο άνθρωπο».

Facebook Comments