Ο δήμαρχος Ελληνικού διαμαρτύρεται για την επένδυση

7 mins read

Εκατό περίπου στρέμματα διοικητικών εγκαταστάσεων και υποδομών που βρίσκονται μέσα στο πρώην Αεροδρόμιο του Ελληνικού αναγκάστηκε να παραδώσει ο δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης στην «Ελληνικό Α.Ε.», όπως επισήμανε ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος σε συνάντηση που πραγματοποίησε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκηστο Μέγαρο Μαξίμου

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, οι εγκαταστάσεις αυτές εξυπηρετούσαν καθημερινές ανάγκες των δημοτών, ενώ ο δήμος υπέστη ζημία από την επενδυτική διαδικασία.

Επιπλέον, είπε στον πρωθυπουργό ότι στα Κοινωφελή και Κοινωνικής ανταποδοτικότητας οικόπεδα που πρέπει να αποδοθούν στον δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης θα ανεγερθούν προς αντικατάσταση αυτών που εκκενώθηκαν, το νέο Δημαρχείο, το Ποντιακό Μέγαρο, Διαδημοτικός Σταθμός Διαχείρισης απορριμμάτων εντός του πρώην Αεροδρομίου του Ελληνικού, πολιτιστικό κέντρο, αμαξοστάσιο, διοικητικές υπηρεσίες κ.α.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γ. Κωνσταντάτος μπορεί να πολιτευθεί στις επόμενες εκλογές στο νότιο τομέα της Β’ Αθήνας.

Facebook Comments