Ο Δημήτρης Πιατάς έχει μια καλή απάντηση να δώσει στον Άρη Σερβετάλη

7 mins read

«H πραγματικότητα είναι 100 νεκροί κάθε μέρα. Είμαι εμβολιασμένος αλλά θα έπαιζα με ανεμβολίαστο συνάδελφο αρκεί να κάνει τεστ. Οι ηθοποιοί δουλεύουν με άθλιους μισθούς», δηλώνει ο Δημήτρης Πιατάς, o oποίος σχολίασε την απόφαση του Αρη Σερβετάλη να διακόψει παράσταση στην οποία συμμετείχε, καθώς, όπως λέει, δεν θέλει να παίζει μόνο για εμβολιασμένους.

Ο Δημήτρης Πιατάς βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Κουρέας της Σεβίλλης» και τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων, για την αποχώρηση του Σερβετάλη από την παράσταση «Ρινόκερος» λόγω της άρνησης αποδοχής του διαχωρισμού μεταξύ των θεατών σε εμβολιασμένους κι ανεμβολίαστους.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «ομολογώ ότι ο Αρης Σερβετάλης έχει μπερδέψει την πραγματικότητα με το θέατρο. Καταλαβαίνω ότι στο θέατρο, το συγκεκριμένο έργο και ο Ιονέσκο είχε προβλέψει πολλά πράγματα και πιθανώς ως ήρωας του έργου αρνείται να μεταμορφωθεί σε παχύδερμο. Μόνο που αυτό είναι θέατρο, είναι ψέματα. Η πραγματικότητα είναι 100 νεκροί κάθε μέρα. Είμαι αντίθετος και κάθετος με τις αποφάσεις του Σερβετάλη».

 

Facebook Comments

Τελευταία Νέα