Ο διάλογος Μητσοτάκη – Κουτσούμπα για τις αποδοκιμασίες κατά του Πρωθυπουργού στην κηδεία (video)

15 mins read

Έντονο διάλογο είχαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα,  με αφορμή τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν κατά του πρωθυπουργού κατά την διάρκεια της τελετής του αποχαιρετισμού του Μίκη Θεοδωράκη.

Ο πρωθυπουργός φέρεται να είπε στον Δημήτρη Κουτσούμπα «Έπρεπε να περιφρουρήσεις την κηδεία», ενώ τον ρώτησε αν ευθύνεται για τα γιοχαρίσματα, με τον γραμματέα του ΚΚΕ να του απαντάει «Τι είναι αυτά που λες; Κανείς δεν μπορεί να συγκρατήσει τον κόσμο». Ο Κυριάκος Μητσοτάκης του απάντησε ότι «εσείς είχατε την ευθύνη».

Όπως λένε οι πληροφορίες, η αιτία που ο πρωθυπουργός δεν έκανε δηλώσεις στο τέλος ήταν οι αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του.

Δείτε το βίντεο:

 

Οργή Πορτοσάλτε για τις αποδοκιμασίες, «επικροτεί» η Αυγή

Την έντονη αντίδραση και του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ, Άρη Πορτοσάλτε, προκάλεσαν οι αποδοκιμάσεις κατά του πρωθυπουργού με τον δημοσιογράφο να τονίζει «Αν δεν σου αρέσει ο Πρωθυπουργός, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Καλά κάνεις και δεν σου αρέσει, μην το ψηφίσεις. Το Μητσοτάκης – κάθαρμα όμως πες μου, πώς προκύπτει. Τι ώρα έγινε κάθαρμα;», και συνέχισε σε έντονο ύφος «Ο Μητσοτάκης πότε πρόλαβε και έγινε κάθαρμα; Εξηγήστε μου, πότε πρόλαβε και έγινε κάθαρμα».

Από τα βέλη του Άρη Πορτοσάλτε όμως δεν ξέφυγε ούτε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, καθώς ο δημοσιογράφος των θεώρησε υπεύθυνο για τα όσα έγιναν «Τι συνέβη» και συνέχισε «μείγμα ανοησίας, μίσους και βλακείας ήταν όλο αυτό».

Η Αυγή όχι μόνο δεν καταδίκασε τις απρέπειες των συγκεντρωμένων, αλλά θεώρησε καλό να σχολιάσει ότι “το φιλοκυβερνητικό μιντιακό στρατόπεδο έχει περιέλθει σε πανικό”, χωρίς να εξηγήσει πώς και πόθεν προκύπτει ο πανικός.

Ακόμα χειρότερα όμως, σε επόμενο σχόλιο, η Αυγή δικαιολογεί και υιοθετεί τις αποδοκιμασίες, σημειώνοντας ότι στο μεν τηλεοπτικό πάνελ του Σκάι έκαναν λόγο για τμήμα εγκαθέτων, αλλά, προσθέτει:

“Δεν προβληματίστηκαν ότι ίσως ο κόσμος να δυσανασχετεί με τις πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη”…

Η Αυγή μάλιστα σχεδόν πανηγύρισε το ότι κάποιοι χειροκρότησαν τον Αλέξη Τσίπρα στην κηδεία -σε αντίθεση με αυτούς (άραγε τους ίδιους;) που γιούχαραν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφιερώνοντας ολόκληρο άρθρο.

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και οπαδοί του κόμματος δεν έκρυβαν τη χαρά τους για το θλιβερό επεισόδιο:

 

Facebook Comments