Ο Φλωρίδης για το κόλλημα του ΣΥΡΙΖΑ με τον Γλύξμπουργκ

10 mins read
Ο πρώην υπουργός Γιώργος Φλωρίδης έκανε ένα καυστικό σχόλιο για την κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη συνάντηση του Κ. Μητσοτάκη με τον πρίγκιπα Κάρολο και στα σχέδια για το Τατόι.
Η ανάρτησή του:

Οι Συριζαίοι μετά τον Μακρόν που «ηττήθηκε νικώντας», ανακάλυψαν ότι ο Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Πρίγκιπα Κάρολο για να φέρει πίσω τον πρ. Βασιλιά Κωνσταντίνο! Απελπισία που δεν κρύβεται πια…

 
Η τελευταία ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα:

Η σημερινή ηγεσία της ΝΔ επιβεβαίωσε ξανά πως το κόλλημα που έχει με τους Γλύξμπουργκ είναι διαχρονικό και αταλάντευτο. 

Κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν πως το θέμα δεν είναι η συνάντηση ενός Έλληνα πρωθυπουργού με τον Πρίγκηπα Κάρολο.

Το θέμα είναι οι επιδιώξεις του κ. Μητσοτάκη να αποκαταστήσει το όνομα των Γλύξμπουργκ στη σύγχρονη ελληνική ιστορία, κάτι για το οποίο τόσο ο ελληνικός λαός, όσο και ο ιδρυτής του κόμματός του και τότε πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής αποφάνθηκαν οριστικά το 1974. 

Ο κ. Μητσοτάκης προκειμένου να ξαναγράψει τις πιο μελανές σελίδες της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, δεν διστάζει να προσβάλλει χιλιάδες αγωνιστές της Δημοκρατίας, αλλά και το ίδιο του το κόμμα.

Του συνιστούμε για άλλη μια φορά να σταθεί στο ύψος του πρωθυπουργικού του αξιώματος και να μην συμπεριφέρεται ως αυλάρχης των Γλύξμπουργκ.

Άλλωστε έχουν περάσει σχεδόν 60 χρόνια από την Αποστασία και, παρά την… κατανοητή οικογενειακή αβροφροσύνη, δεν υπάρχει πλέον λόγος να καταθέτει δημόσια – και μάλιστα ως πρωθυπουργός – διαπιστευτήρια στον τέως.

Facebook Comments