Ο φόβος του Πολάκη να μείνει εκτός βουλής και η έξοδος κινδύνου

8 mins read

Που τον βρίσκεις, που τον χάνεις, τον Παύλο Πολάκη, στον Πειραιά θα είναι. Ειδικά τις τελευταίες μέρες, όπως και το βράδυ του Σαββάτου, ήταν σε κεντρικό καφέ, στην Πλατεία Κοραή.

Φίλους στο λιμάνι έχει, αρκετά χρόνια έρχεται στον Πειραιά και έχει περάσει ως γιατρός και από το Κρατικό της Νίκαιας.

Πάντως τον τελευταίο καιρό επισκέπτεται την πόλη πιο συχνά, σύμφωνα με πληροφορίες έρχεται σε επαφή με τα στελέχη των τοπικών οργανώσεων και γυρίζει συχνά στην Β΄Πειραιά.

Φαίνεται πως πλέον ο Πειραιάς και συγκεκριμένα η Β΄Πειραιά, απασχολεί πολύ τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας. Εκεί μετά την φυγή του Δημήτρη Βίτσα, που πάει για άλλες πολιτείες, τα πράγματα έχουν γίνει πιο εύκολα.

Τουλάχιστον σε σχέση με τα Χανιά, εκεί πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ πιθανό να βγάλει μόνο μια έδρα. Αν αυτό συμβεί, όλες οι τελευταίες μετρήσεις που έχουν γίνει στο νησί, δείχνουν πρώτο τον Γιώργο Σταθάκη.

Μπορεί ο Παύλος Πολάκης να λέει ότι θα μετρηθεί στα Χανιά, ότι και αν γίνει, αλλά τα αποτελέσματα τα ξέρει. Μπορεί να εντυπωσιάζει τους Αθηναίους με τις φωνές του, αλλά οι Χανιώτες ακόμα προτιμούν τον Σταθάκη.

Έτσι λοιπόν, κάνει όλο και πιο συχνά βόλτα στον Πειραιά, θα είναι η έξοδος κινδύνου από τα Χανιά προκειμένου να μην μείνει εκτός Bουλής.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα