Ο Φουρθιώτης, εκτός από κόμμα, φτιάχνει και εφημερίδα 

15 mins read

«Αποκαλυπτικά» θα λέγεται η νέα εφημερίδα που φτιάχνει ο Μένιος Φουρθιώτης με διευθύντρια τη Νανά Παλαιτσάκη, την οποία έχει ορίσει και υπεύθυνη του πολιτικού του γραφείου που θα οργανώσει το νέο κόμμα που έχει εξαγγείλει.
Το προφίλ της εφημερίδας το περιέγραψε με ανάρτησή του στο instagram.
H ανάρτηση του:
«Το «Αποκαλυπτικά » από την Κυριακή 7 Μαρτίου στα Περίπτερα!
Η εφημερίδα με ρεπορτάζ και αποδείξεις για την πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία, τα εργασιακά, την υγεία, την αστυνομία και την δικαιοσύνη θα είναι για κάποιους όνειρο και για κάποιους εφιάλτης.
Η Νανά Παλαιτσάκη στην διεύθυνση, ο Γιώργος Σφακιανάκης Διευθυντής Σύνταξης , ο Μένιος Φουρθιώτης και μια πλειάδα έμπειρων δημοσιογράφων θ’ αποκαλύπτουν τα πάντα γύρω από την δράση Υπουργών, κυβερνητικών στελεχών, αλλά και όλων των μελών της αντιπολίτευσης.
Σκάνδαλα, παραβιάσεις και καταχρήσεις εξουσίας, παραλείψεις και παρεμβάσεις που βάζουν σε κίνδυνο τους θεσμούς , παραβιάζουν το Σύνταγμα και πληγώνουν την δημοκρατία , παρουσιάζονται με ονόματα και αποδείξεις.
Αποκαλυπτικά! Μια εφημερίδα που θέλει να γίνει συνήθεια για εκείνους και εκείνες που θέλουν να ενημερωθούν με αποδείξεις για όσους και όσες αντί να υπηρετούν τον ελληνικό λαό, έγιναν αλαζόνες και άρπαγες.
Αποκαλυπτικά! Γιατί τα εγκλήματα όποια και αν είναι και απ’ όποιους διαπράττονται πρέπει να τιμωρούνται.
Αποκαλυτπικά ! Γιατί κρίνουμε την εξουσία όποια και αν είναι .
Αποκαλυπτικά! Γιατί μόνο με 50 λεπτά και με πανελλαδική διάθεση , θέλει να είναι η λύση τόσο στις απορίες σας , αλλά και στον θυμό σας για αδικίες και παραλείψεις που εκθέτουν την εμπιστοσύνη σας και αγνοούν τις αγωνίες της επιβίωσής σας.
Αποκαλυπτικά ! Γιατί την εποχή των τεράστιων αναγκών των νοικοκυριών , θα επιβραβεύει τους αναγνώστες με χρηστικές προσφορές που θα διευκολύνουν την ζωή σας.
Αποκαλυπτικά ! Η δική σας φωνή, απέναντι στο σύστημα και τους ευνοούμενους του.
Αποκαλυπτικά ! Για όλα και για όλους , από εμάς για όλους εσάς που βαρεθήκατε τα «πολλά» χωρίς απαντήσεις, λύσεις και αποτελέσματα.
Αποκαλυπτικά ! Η ενημέρωση δίπλα σας από την Κυριακή 7 Μαρτίου ΜΟΝΟ με 50 λεπτά για κάποιους…… θα είναι όνειρο και για κάποιους εφιάλτης.»
 

Facebook Comments