Ο Γ. Κουμουτσάκος κοινώνησε και λυπάται για τη φασαρία που έγινε

7 mins read

Την λύπη του για το θέμα που δημιουργήθηκε μετά τη φωτογραφία που τον απεικονίζει να λαμβάνει, χωρίς προφυλάξεις, Θεία Κοινωνία, εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Γιώργος Κουμουτσάκος.
Ο κ. Κουμουτσάκος έκανε ανάρτηση στο twitter στην οποία αναφέρει: «Λυπάμαι που μια αυθόρμητη ειλικρινής επιθυμία & ανάγκη την ημέρα των γενεθλίων μου, που δημοσιοποιήθηκε ερήμην μου, δημιούργησε θέμα. Προφανώς δεν ενθαρρύνω οποιονδήποτε σε αυτήν τη στάση. Αντίθετα, προτρέπω όλους να τηρήσουν πλήρως τα κυβερνητικά μέτρα υπέρ της δημόσιας υγείας».
Όλα ξεκίνησαν από δημοσίευμα  της ιστοσελίδας romfea.gr (πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων) υπό τον τίτλο «Υπουργός της κυβέρνησης απαντά στον καθηγητή Δερμιτζάκη για τη Θεία Κοινωνία». «Ο κ. Κουμουτσάκος μετέβη σήμερα [σ.σ. Πέμπτη] στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού, όπου παρέστη στην Θεία Λειτουργία. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Υπουργός της Κυβέρνησης κοινώνησε κανονικά των αχράντων μυστηρίων!» αναφέρεται στο δημοσίευμα που συνοδεύεται από τις σχετικές φωτογραφίες. 

Facebook Comments