Ο Γκλέτσος αποθεώνει Τσίπρα: «Ψηφίζουμε τον δικό μας άνθρωπο, που πήγαμε παρέα στην πορεία, στο γλέντι»

8 mins read

Την στήριξή του στον Αλέξη Τσίπρα ενόψει των εκλογών της 15ης Μαΐου για  πρόεδρο και την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, εκφράζει με ανάρτησή του ο Απόστολος Γκλέτσος.

Γράφει χαρακτηριστικά:

“Ο Αλέξης Τσιπρας ,είναι ένας από εμάς, τους καθημερινούς ανθρώπους, κυβερνησε την χώρα σε μια από της πιο δύσκολες στιγμές της μεταπολιτευσης ,άπειρος,χωρίς να φταίει, πήρε την μεγαλύτερη ευθύνη στις πλάτες του και μαζί με την έντιμη παρέα του ,πάλεψε με τα θηρία ,έκανε λάθη, έφαγε το περισσότερο πολιτικό ξύλο, στο εσωτερικό και εξωτερικό και κατάφερε μέσα από αγωνίες πικρί.ες και θυσίες των Ελλήνων να ρεφάρει για την χώρα 50 χρόνων ΑΜΑΡΤΙΕΣ ,παρέδωσε μια Ελλαδα με γεμάτα ταμεία,χωρίς μνημόνια και Εθνικό κύρος.. παγκόσμια,
στον αντίποδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα σε λιγότερο από τρια χρόνια μας γύρισε ,……εκεί που ο καθένας βιώνει,υποφέρει και λυπάται καθημερινά..
Την Κυριακή 15 Μαΐου δίνουμε ένα δυναμικό παρών ..ψηφίζουμε τον δικό μας άνθρωπο,τον συμμαθητή μας ,τον συμφοιτητη μας,που πήγαμε στην πορεία ,στο γλέντι,τον άνθρωπο που ξέρει να αγωνίζεται για το λαό και να εγγυάται την εντιμότητα για όλους τους συνεργάτες του…..χωρίς να υπάρχει τίποτα ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟ.
..
.15 Μάη…Αλέξης Τσιπρας ..”

Facebook Comments