Ο Κύρτσος απαντά στον Παπαχρήστο: «Γι αυτό τουιτάρω από τις 8 το πρωί»!

11 mins read

Στη στήλη του στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος αναρωτήθηκε γιατί ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος έχει τέτοια ένταση νωρίς το πρωί και κάνει τόσο δηκτικές αναρτήσεις.

Ο Γ. Κύρτσος του απάντησε με μια ανάρτηση: 

Αναρωτιέται ο Γ.Παπαχρήστος(ΝΕΑ)γιατί τουιτάρω από 7 το πρωί μέχρι αργά. Πιάνω δουλειά στις 6&30. Σαν πρώην διευθυντής&εκδότης έχω συνεχή ενημέρωσή. Η δουλειά στο ΕΚ είναι μετά τις 9,διάλειμμα 1-3. Είμαι κομμένος από πανελλαδικά κανάλια οπότε το διαδίκτυο έχει ξεχωριστή σημασία.

Τι είχε γράψει ο Γ. Παπαχρήστος:

Εχω αναφερθεί και προ καιρού στην περίπτωση του φίλου μου Γιώργου Κύρτσου, εκφράζοντας τη βαθιά απορία μου για το «τι έχει πάθει», και είναι μονίμως εν εξάλλω. Επειδή του το έχω πει και διά ζώσης, νομίζω ότι νομιμοποιείται να το επαναλάβω. Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό που κάνει, και δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό που τον εξαναγκάζει να βρίσκεται μονίμως στα κεραμίδια, σε τέτοια ένταση που πλέον ξεφύγει από την καλώς εννοούμενη πολιτική αντιπαράθεση. Χθες ας πούμε, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση το Twitter:

«Ο Μητσοτ. δεν δέχεται την κριτική.

Εχει επιβάλει ασφυκτικό έλεγχο στα ΜΜΕ, δεν συνομιλεί με την αντιπολίτευση.

Του λείπουν όμως τα κουκιά και δηλώνει ανοιχτός σε μετεκλογική συνεργασία. Ας πάρει στο τηλέφωνο τον Βελόπουλο. Και μην ξεχάσει. Χαιρετισμούς στον Πούτιν…».

Τι ώρα έκανε την ανάρτηση αυτή; Στις 8.30 το πρωί!!! Την ώρα που άλλοι άνθρωποι δεν έχουν πιει ακόμη ούτε τον πρώτο καφέ της ημέρας. Βέβαια κέρδισε τα εύσημα των ηλεκτρονικών μέσων που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η απορία μου παραμένει: τι είναι αυτό που κάνει έναν άνθρωπο αυτής της ηλικίας, με αυτή την τεράστια εμπειρία στην πολιτική και τη δημοσιογραφία, με το που ξυπνάει το πρωί να βρίσκεται σε τέτοια ένταση;

Facebook Comments