Ο Λακόπουλος «πετσοκόβει» Πολάκη: «Απροσάρμοστος, ανάγωγος, υβριστής, αντιθεσμικός»

19 mins read

Ο δημοσιογράφος Γ. Λακόπουλος, με άρθρο του, αποδομεί τον δημόσιο λόγο και την συμπεριφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη, προειδοποιώντας, μάλιστα, τον Αλέξη Τσίπρας ότι «ο Πολάκης τον τραβάει προς τα κάτω και προς τα πίσω».

Αρχικά, αναφέρει, στο άρθρο του στο anoixtoparathyro.gr, ότι «Ο ντελικανής πρώην υπουργός του συνεχίζει ακάθεκτος να δίνει αρνητικά μαθήματα : αριστερού λόγου , πολιτικής ευπρέπειας και σφακιανής λεβεντιάς. Ένας μαυροπουκαμισάς στα σαλόνια της πολιτικής», με αφορμή τις φωτογραφίες από τα γενέθλια του πρώην υπουργού στο σπίτι του με «φίλους και συντρόφους».

Και συμπληρώνει ότι «η παλιά υπόδειξη του Τσίπρα ‘’κάποιος να του πάρει το πληκτρολόγιο’’ δεν υλοποιήθηκε ποτέ».

Ακόμη, ο κ. Λακόπουλος σημειώνει ότι «για το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους υπάρχει μια συγκεκριμένη νομοθεσία, “αν δεν την ξέρει, τζάμπα πήγε η θητεία του υπουργείο Υγείας. Αυτή τη νομοθεσία ο Πολάκης την παραβιάζει κατά βούληση. Παρανομεί, δρα ως αρνητικό πρότυπο, εκθέτει τη χώρα, αφού αρπάχτηκε και με έναν κοινοτικό επίτροπο για αυτό, και πρωτίστως είναι αρνητικό υπόδειγμα για το κόμμα του και για την Αριστερά στην οποία περηφανεύεται ότι ανήκει».

Επιπρόσθετα, ο δημοσιογράφος αναφέρεται και στην περιβόητη φράση του Π. Πολάκη «θα ξαναέλθουμε και θα είναι αλλιώς», τονίζοντας ότι «ο συνειρμός με τη φράση του Γκέμπελς ‘’Θα ξαναέλθουμε και η γη θα τρέμει”, είναι αναπόφευκτος. Το θέμα είναι ότι αυτό ακούγεται σαν απειλή. Ποιοι ακριβώς θα ξαναέλθουν; Ο ΣΥΡΙΖΑ; Με τον Καμμένο ή άνευ; Ο ίδιος ο Πολάκης με την παρέα του; Κάποιοι άλλοι που δεν ξέρουμε; Και τι ακριβώς θα γίνει, όταν θα ξαναέλθουν, ώστε να “είναι αλλιώς”; Για να έλθουν πρέπει να ψηφιστούν από τους πολίτες. Αν ξέρει ο Πολάκης κανέναν άλλο τρόπο, να τον προτείνει. Αλλά για να ψηφιστούν πρέπει να έχουν ένα πρόγραμμα για το πώς θα κυβερνήσουν. Όχι απειλές».

Και προσθέτει «κανείς δεν θα είχε όρεξη να ασχοληθεί με τον Πολάκη, αν δεν ήταν στη μέση ο Τσίπρας. Σ’ αυτόν προσβλέπουν οι πολίτες με δημοκρατική κουλτούρα. Όσοι γουστάρουν επιστροφή στο “πέστα, Μένιο” ας μετρηθούν μεταξύ τους. Κάποιος, λοιπόν, να εξηγήσει στον Αλέξη Τσίπρα ότι ο Πολάκης τον τραβάει προς τα κάτω και προς τα πίσω. Μαζί με το κόμμα του, άρα και την παράταξη, όσο τον εμπιστεύεται- τον Τσίπρα».

Απρόβλεπτος, απροσάρμοστος, ανάγωγος, προσβλητικός, υβριστής, αντιθεσμικός και πολυλογάς

Ο Γ. Λακόπουλος σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι «ο Πολάκης είναι έντιμος και ακέραιος άνθρωπος, καλός γιατρός, και μάλλον και καλός για παρέα. Μπορεί να είναι λεβέντης, μπεσαλής και ντόμπρος, αλλά για την πολιτική και μάλιστα από αριστερό κόμμα δεν κάνει. Είναι απρόβλεπτος, απροσάρμοστος, ανάγωγος, προσβλητικός, υβριστής, αντιθεσμικός και πολυλογάς» και συμπληρώνει ότι «υπήρξε μέτριος υπουργός- ειδικά για τα σκάνδαλα των προηγούμενων. “Όλο λάδι και από τηγανίτα τίποτε. Μια χαρά κυκλοφορούν όσοι ερευνήθηκαν».

Facebook Comments