ΑρχικήΠαραπολιτικάΟ Λοβέρδος ξανά για την «Απόπειρα δολοφονίας»

Ο Λοβέρδος ξανά για την «Απόπειρα δολοφονίας»

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος δεν ξεχνά την υπόθεση Novartis και τα δικά του βάσανα που τα κατέγραψε σε ένα βιωματικό βιβλίο το οποίο θα παρουσιαστεί εκ νέου σήμερα.
Ο Καθηγητής Νομικής ΑΠΘ Γρηγόρης Καλφέλης, ο Καθηγητής (συντ) Πολυτεχνικής Σχολής ΔΠΘ Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Κώστας Μπλιάτκας, ο δημοσιογράφος Μανώλης Αναγνωστάκης μιλούν για το βιβλίο «Απόπειρα Δολοφονίας» του Βουλευτή Ανδρέα Λοβέρδου σε διαδικτυακή παρουσίαση που διοργανώνουν οι Εκδόσεις Ίνδικτος και οσυγγραφέας σήμερα Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 18:00.
Στην «Απόπειρα Δολοφονίας» που κυκλοφορεί από τις «Εκδόσεις Ίνδικτος» ο Α.Λοβέρδος αφηγείται όλα όσα βίωσε στην πολιτικοδικαστική σκευωρία της υπόθεσης Novartis. Και όπως ο ίδιος υπογραμμίζει στον πρόλογο του βιβλίου του πρόκειται «για μία προσωπική μαρτυρία. Τίποτε περισσότερο αλλά κυρίως τίποτε λιγότερο».
Η συζήτηση θα μεταδοθεί απευθείας από τις ιστοσελίδες www.loverdos.gr & www.indiktos.gr , από το Facebook live (Andreas Loverdos) και Facebook live (Εκδόσεις Ίνδικτος) και από Andreas Loverdos/Youtube