Ο Μητσοτάκης με την κυρά του Δέλτα Έβρου στο Τικ-Τοκ- video

8 mins read

Η Κυρά του Δέλτα Έβρου είναι η Άρτεμις Παπακωστίδου που με τον σύζυγο της Νίκο, ζουν και δραστηριοποιούνται εδώ και 50 χρόνια στο Δέλτα του Έβρου.

Από τα ξημερώματα που ρίχνει τα δίχτυα της μέχρι και το βράδυ που τα ξεψαρίζει η ονομαζόμενη κυρά του Δέλτα, δεν σταματάει να δουλεύει σε αντίξοες συνθήκες.

Η δορυφορική κεραία που τοποθετήθηκε θα της επιτρέψει πλέον να επικοινωνεί με τον έξω κόσμο. Οι τηλεφωνικές κλήσεις γίνονται μέσω Τουρκίας, αφού τα Ελληνικά δίκτυα έχουν ασθενές σήμα. Το ίδιο και με το Ίντερνετ. Το δορυφορικό πιάτο που της έστησε η Hellas sat δίνει λύση στα προβλήματα επικοινωνίας που αντιμετωπίζει.«Με μία τυχαία επίσκεψη είδαν ότι το ίντερνετ είναι σχεδόν ανύπαρκτο και αποφάσισαν να μου φέρουν να βάλουν μία δορυφορική κεραία, είμαι ευχαριστημένη και χαρούμενη τους ευχαριστώ», δήλωσε στην ΕΡΤ, η κυρία Άρτεμις Παπακωστίδου.

Πλέον το ζευγάρι των δυο αλιέων θα μπορεί να συνομιλεί με τα συγγενικά του πρόσωπα και να μην νιώθουν απομονωμένοι στα ελληνοτουρκικά σύνορα όπου ζουν εδώ και μισό αιώνα.

Η συζήτησή της με τον πρωθυπουργό έγινε βίντεο στο Τικ-Τοκ που μέχρι τώρα δεν ήξερε τι είναι.

 

@kyriakosmitsotakis_ Τηλεφωνική συνομιλία με την «Κυρά του Έβρου» Έγινε μόνιμη εγκατάσταση δορυφορικής επικοινωνίας ώστε να έχει πλέον σύνδεση από το Δέλτα του Έβρου. #fyp #tiktokgreece ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Facebook Comments

Τελευταία Νέα