Ο Μητσοτάκης στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις – Οδήγησε στην Υπερειδική

6 mins read

Γεύση από το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις πήρε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος οδήγησε στη διαδρομή των 1,95 km το Ford Fiesta Rally3 της M-Sport Poland, ενώ στη συνέχεια μπήκε στο μπάκετ του συνοδηγού ενός GR Yaris για να τον κάνει μια γρήγορη βόλτα ο αγωνιστικός διευθυντής της Toyota Gazoo Racing WRT, Γιάρι Μάρι Λάτβαλα, στη διαδρομή της ΕΚΟ Super Special Stage στο ΟΑΚΑ.

“Η οδήγηση του αγωνιστικού αυτοκινήτου είναι μια εκπληκτική εμπειρία”, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. “Δεν το είχα ξανακάνει στο παρελθόν. Νομίζω ότι αποτελεί μια ένδειξη για το πόσο απαιτητικό είναι το συγκεκριμένο σπορ”.

Σύμφωνα με το SPORT 24, ο πρωθυπουργός επισήμανε το πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει ο ελληνικός αγώνας στο WRC, ενώ αναφέρθηκε και στο χώρο διεξαγωγής της υπερειδικής: “Αυτό το στάδιο είναι συνδεδεμένο με τους Ολυμπιακούς Αγώνες και θέλουμε να εξασφαλίσουμε πως γίνεται η καλύτερη δυνατή χρήση του, οπότε το γεγονός πως έχουμε τέτοιου είδους εκδηλώσεις εδώ, εκτός π.χ. από αγώνες ποδοσφαίρου, είναι πραγματικά εντυπωσιακό”.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα