ΑρχικήΠαραπολιτικάΟ Μητσοτάκης στο Tik Tok θυμάται πώς τον διάλεξε ο Πίνατ

Ο Μητσοτάκης στο Tik Tok θυμάται πώς τον διάλεξε ο Πίνατ

Τη γνωριμία του με τον “Πίνατ” θυμήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως αποκάλυψε σε νέο βίντεο του στο TikTok.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε στην Κρήτη και μεταξύ άλλων επισκέφθηκε το καταφύγιο ζώων “Takis Shelter” στην Ιεράπετρα.

Με αφορμή αυτή την επίσκεψη, υπογράμμισε τη σημαντική πρωτοβουλία που πήρε η δική του κυβέρνηση για τα ζώα συντροφιάς. “Σήμερα επισκέφθηκα τον φίλο μου τον Τάκη, πρέπει να είναι το μεγαλύτερο και το καλύτερα οργανωμένο καταφύγιο ζώων στην Ελλάδα”, λέει αρχικά στο βίντεο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και προσθέτει:

“Θυμήθηκα και την επίσκεψη στην φιλοζωική στην Ηλιούπολη, όταν γνώρισα τον Πίνατ. Όταν με διάλεξε ο Πίνατ. Έχει γίνει Star, αλλά μέσα από το σταριλίκι μας επιτρέπει να αναδείξουμε και πτυχές της πολιτικής μας που αφορούν την ευζωία των ζώων”.

“Έχουμε μετατρέψει και την κακοποίηση των ζώων σε κακούργημα, πέραν του υποχρεωτικού τσιπαρίσματος πια, του υποχρεωτικού ελέγχου DNA για τα ζώα έτσι ώστε να μπορούμε να γνωρίζουμε ένα αδέσποτο ζώο από πού προήλθε. Είναι μια καινοτόμος πολιτική την οποία δεν την έχει εφαρμόσει κανένα άλλο κράτος, είμαστε στην πρώτη γραμμή”, λέει επίσης στο βίντεο το οποίο κλείνει με το μήνυμα “Ο Πίνατ εγκρίνει!”.

 

@kyriakosmitsotakis_ Adopt don’t shop 🐶🐾🐱 #TakisShelter #KyriakosMitsotakis #ekloges2023 ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ