Ο Παπαχρήστος τρολάρει τις εφημερίδες που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ

8 mins read

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος θεωρεί ότι η κριτική που άσκησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ υποβαθμίστηκε από τις εφημερίδες που στηρίζουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Γράφει συγκεκριμένα:

(… Πρόκειται για τις εφημερίδες αυτές («Εφ.Συν.», «Κόντρα», «Αυγή») οι οποίες σε πρώτη ευκαιρία σπεύδουν να μας κάνουν υποδείξεις και μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας όλων ημών των υπολοίπων. Αυτά λοιπόν τα υποδείγματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας και αντικειμενικής πληροφόρησης το εξαφάνισαν εντελώς το θέμα Τσακαλώτου από την πρώτη τους σελίδα!

Σαν να μην υπήρξε ποτέ. Η δε «Αυγή» έκανε το εξής καταπληκτικό: είχε πρωτοσέλιδο το θέμα… Κύρτσου και της δήθεν σκληρής επιστολής του στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη!!

Και, περιέργως πως, δεν διέθετε άρθρο του Θανάση του «μαρούλια». Δεν τον άφησαν να γράψει, διαβλέποντας την… «ιερή οργή» κατά Τσακαλώτου που τον έχει καταλάβει; Εγραψε και δεν του το δημοσίευσαν;

Έγραψε και είχε πάλι κανένα «GFY», αλλά αυτή τη φορά με αποδέκτη τον Τσακαλώτο, και είπαν να μην το βάλουν για να μη γίνουν χειρότερα τα πράγματα στο ούτως ή άλλως εύθραυστο, πλέον, κλίμα στο κόμμα; Αγνωστο. Θα περιμένουμε και σήμερα και θα δούμε. Σε κάθε περίπτωση, είναι αξιοσημείωτο ως γεγονός…”

Facebook Comments