Ο Παπαχρήστος, η bad bank και η Τζάκρη

7 mins read

Ένα ενδιαφέρον παρασκήνιο από μια κόντρα  προ δεκαπενθημέρου στη Βουλή με αφορμή τη συζήτηση για τη δημιουργία μιας bad bank για τα κόκκινα δάνεια παρουσιάζει στη στήλη του στα ΝΕΑ ο δημοσιογράφος Γ. Παπαχρήστος.
Σε εκείνη τη συζήτηση προκάλεσε εντύπωση, η προσωπική επίθεση που εξαπέλυσε η βουλευτής Θ. Τζάκρη στην κυρία Χριστίνα Παπακωνσταντίνου η οποία προσφάτως τοποθετήθηκε υποδιοικήτρια της Τράπεζας της Ελλάδος.
Η συνέχεια, όπως αναγράφεται στο ρεπορτάζ του κ. Παπαχρήστου είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα. Διαβάστε:
Στους διαδρόμους της Τράπεζας της Ελλάδος κυκλοφόρησε ότι η υψηλών τόνων κριτική της κ. Τζάκρη είχε αφετηρία και «ένα παλαιό οικογενειακό δάνειο. Συγκεκριμένα ένα δάνειο από την πρώην Αγροτική Τράπεζα, το οποίο ελήφθη με εγγύηση του ελληνικού δημοσίου και για το οποίο έχει εκδοθεί διαταγή πληρωμής από την εταιρία εκκαθαρίσεων RQH στην οποία έχει περιέλθει, Η οφειλή είναι ύψους 95 χιλιάδων ευρώ,  η κ.Τζάκρη ζήτησε πέρσι ρύθμιση του δανείου της, αλλά δύσκολα ρυθμίζονται δάνεια με εγγύηση του δημοσίου! Να μην παραλείψω να σημειώσω ότι επικεφαλής της RQH είναι η κυρία Παπακωνσταντίνου!

Facebook Comments