ΑρχικήΠαραπολιτικάO Πιερρακάκης απαντά στην ΕφΣυν: «Δεν φοβόμαστε τίποτα»

O Πιερρακάκης απαντά στην ΕφΣυν: «Δεν φοβόμαστε τίποτα»

«Διαμηνύω ότι δεν φοβόμαστε τίποτα. Στις 21 Μαΐου οι πολίτες θα δώσουν τη δική τους απάντηση».

Αυτό αναφέρει χαρακτηριστικά ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης στην απάντησή του σε δημοσίευμα -σχετικά με την υπόθεση των παρακολουθήσεων- των Reporters United που αναδημοσιεύεται στην «Εφημερίδα των Συντακτών» με τίτλο «Τι φοβάται ο Κυριάκος Πιερρακάκης;».

Συγκεκριμένα ο υπουργός σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης υπογραμμίζει:

«Νέο “Μάτι”. Μετά τα ευφάνταστα σενάρια που ήθελαν την οικογένειά μου να έχει διασωθεί με χρήση… παράνομου λογισμικού από την τραγωδία στο Μάτι και σειρά άλλων αντίστοιχων ιστοριών επί μήνες, ήρθε ακόμη ένα δημοσίευμα ανάλογης “σοβαρότητας” από το ίδιο μέσο».

Ο κ. Πιερρακάκης επισημαίνει ότι «η στόχευση, δεκατρείς ημέρες πριν από τις εκλογές, είναι προφανής. Λόγω της πλήρους αδυναμίας να αντιπαρατεθούν πολιτικά με το έργο μας στην ψηφιακή πολιτική, έργο το οποίο έχει θετικό αντίκτυπο στη ζωή όλων των Ελλήνων, οι επίδοξοι σεναριογράφοι πλειοδοτούν σε συνωμοτικά σενάρια, ψεύδη και χυδαιότητες».

Όπως τονίζει στο τέλος της απάντησής του «διαμηνύω ότι δεν φοβόμαστε τίποτα. Στις 21 Μαΐου οι πολίτες θα δώσουν τη δική τους απάντηση. Ώστε η χώρα να μην εγκλωβιστεί στις σκοτεινές πρακτικές του παρελθόντος αλλά να συνεχίσει να προχωρά προς το μέλλον».