Ο Πλεύρης για το τροχαίο της μητέρας του

8 mins read

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης, αναφερόμενος στο τροχαίο έξω από την Βουλή με θύμα τον 23χρονο Ιάσονα, είπε «πως κανείς δεν πρέπει να μιλάει για συγκάλυψη, είναι μεγάλος ο πόνος για μια οικογένεια, είναι λάθος επιμένω, να μιλάμε εδώ μέσα στη Βουλή και να περάσουμε στον κόσμο ότι ενδεχομένως υπάρχει συγκάλυψη του τροχαίου!».
Και συνέχισε:
«Είναι άδικο να διαβάζουμε στο διαδίκτυο και στα social media που μιλάνε για πληροφορίες ότι η συγκάλυψη αφορά την Ντόρα Μπακογιάννη».
Ο κ. Πλεύρης μίλησε εξομολογητικά λέγοντας: «Δυστυχώς έχασα τη μητέρα μου από τροχαίο ατύχημα. Θέλω να σας πω ότι ο άνθρωπος που προκάλεσε το θάνατο της μητέρας μου, δεν θεωρώ ότι είναι δολοφόνος, δεν ήθελε με τίποτε να πέσει με το αυτοκίνητο πάνω σε έναν πεζό. Ο καθένας μας μπορεί να βρεθεί σε ένα ατύχημα και θα τιμωρηθεί βέβαια. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα συνεργάτη της κυρίας Μπακογιάννη, η οποία από την πρώτη στιγμή ήταν ξεκάθαρη. Σας το λέω όχι ως νομικός».
«Στη συγκεκριμένη περίπτωση το κενό είναι μεγάλο για μία οικογένεια που με συγκίνηση και σεβασμό μίλησε για τη δωρεά οργάνων του παιδιού της. Μην το ανάγουμε σε ένα πολιτικό θέμα, το οποίο ευτυχώς το έκλεισε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, κύριος Βούτσης».

Facebook Comments