Ο Πολάκης αντιγράφει Ακριβοπούλου για το AstraZeneca: «Γι’ αυτό θέσπισαν το ακαταδίωκτο»

10 mins read

Συνεχίζει ο Παύλος Πολάκης και αυτή την φορά αντιγράφει την δημοσιογράφο, προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Ακριβοπούλου για το εμβόλιο της AstraZeneca και τη χορήγησή του στους νέους.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΥ ….και Περιμενω!!!!
Αλλά ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ!
«Σοβαρά τώρα θα προσπεράσουμε μόνον με ατάκες το επικίνδυνο παιχνίδι με το Astra Zeneca εις βάρος των νέων? Το ήξεραν εξ αρχής -όπως και άλλα- γι αυτό και θέσπισαν το ακαταδίωκτο για τους πολιτικούς και υπηρεσιακούς μεγαλοπαράγοντες που διαχειρίζονται τα σχετικά…πρότζεκτ.
Στόκαραν την ασυλία τους, την ασυδοσία τους και την ανοχή μας. Καιρός να τα ξεστοκάρουμε.»

Δεν είναι φυσικά η πρώτη σχετική ανάρτησή του. Προ ημερών είχε γράψει: 

Η πραγματικότητα είναι ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ τελικά…..
Όταν χορηγείς μαζικά εμβόλια στο Γενικο πληθυσμό (όχι μόνο στην Ελλάδα) τα οποία ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΗΘΗ ΚΑΙ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΡΟΠΟ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΦΑΣΗΣ ΤΡΙΑ ,τότε οι πληροφορίες έρχονται στην πορεία…..(φωτό)
Ναι είναι σαφές πως «ξεστοκαραμε» εδώ….. κι ας οργίασαν τα ΜΜΕ όταν ακούστηκε αυτή η φράση!!!
ΝΑΙ είναι σαφές πως δεν μπορείς να βάλεις υποχρεωτικό εμβολιασμό ,όταν συμβαίνουν ΚΑΙ αυτά ….
Γι αυτό οι διάφοροι «καθηγηταδες» που βγαίνετε για να υποστηρίξετε το αφήγημα του Μητσοτακη ,με τους 12.500 νεκρούς μετά από 9 μήνες λοκ νταουν ,χωρίς τα μονοκλωνικά και με ΜΕΘ άρπα-κόλα με 100% θνητότητα….
ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ!!!!!!

Αν και όπως φαίνεται από σχόλιο γνωστού του πρώην αναπληρωτή υπουργού στο παρελθόν εκείνος τον προέτρεπε να κάνει το εμβόλιο AstraZeneca.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Facebook Comments