Ο Σταύρος Θεοδωράκης στο “Ιδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής”

10 mins read

Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα δώσει το παρών στην εκδήλωση που διοργανώνει το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής, στη Φιλοθέη, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και των δύο πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά.

Η εκδήλωση έχει θέμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής – Η πορεία της Ελλάδας στην Ενωμένη Ευρώπη» και σε αυτήν θα παραστεί και θα απευθύνει ομιλία ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Με την παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και των δύο πρώην πρωθυπουργών, κυβέρνηση και ΝΔ προσδοκούν να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας. «Αυτή η εκδήλωση έχει έναν συμβολισμό. Είναι μία εκδήλωση για να γιορτάσουμε πολλά γεγονότα: Την ενότητα του κόμματος, τα 47 χρόνια μας, την πορεία μας στην Ευρώπη, η οποία ας μην ξεχνάμε ότι διακυβεύτηκε πριν από μερικά χρόνια», σημείωσε άλλωστε χθες ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά 90,1 FM.

Σε ρόλο-έκπληξη θα παρευρεθεί στην εκδήλωση και ο πρώην επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος ετοίμασε ένα podcast – ντοκιμαντέρ για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, ο Σταύρος Θεοδωράκης δέχτηκε την πρόταση από τον υπουργό Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, σε συνεννόηση με το Ιδρυμα Καραμανλή, του οποίου είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

Με αφορμή τα 40 χρόνια από την ένταξη της Ελλάδας στην τότε ΕΟΚ, ανατέθηκε στον δημοσιογράφο και πρώην επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη να κάνει ένα podcast – ντοκιμαντέρ για την πορεία του εθνάρχη και την προσφορά του στην είσοδο της Ελλάδος στην ευρωπαϊκή οικογένεια

Facebook Comments