Ο Θεοδωράκης περιμένει για συνέντευξη τον Τσίπρα

10 mins read

Ο δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης μίλησε στον ρ/σ ΣΚΑΪ (Ν. Παπαδόπουλος-Β.Χιώτης) για τη συνέντευξη που πήρε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και όσα προηγήθηκαν.

«Η συνέντευξη αυτή που είδατε γυρίστηκε στο Μέγαρο Μαξίμου λίγες ώρες πριν παίξει η εκπομπή. Όμως, επειδή τον Απρίλη θα είχαμε εκλογές, σύμφωνα με το παλιό σκηνικό, είχα κανονίσει να πάρω μια συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη, η οποία δόθηκε Καθαρά Δευτέρα, στη χαράδρα του Βίκου. Αυτή η συνέντευξη δόθηκε μιάμιση μέρα πριν την τραγωδία. Από αυτά που είπε τίποτα δεν έπαιξα. Δεν ήθελα να μπερδευτούμε», είπε προσθέτοντας ότι θα κάνει συνέντευξη και με τον Αλέξη Τσίπρα “τις επόμενες εβδομάδες”:

«Ναι, είχαμε συζητήσει επειδή οι εκλογές θα ήταν 9 Απρίλη, είχε κανονιστεί αντίστοιχη συνέντευξη με τον Αλέξη Τσίπρα, που θα έπαιζε στις 2 Απριλίου. Θα έχουμε συνέντευξη Τσίπρα τις επόμενες εβδομάδες. Δεν έχει προσδιοριστεί το πότε. Οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν και έναν προγραμματισμό που είναι πιο περίπλοκος. Προφανώς κάποια στιγμή που θα θέλει κι εκείνος να μιλήσει, έχουμε συμφωνήσει να το κάνουμε», ανέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ως προς το περιεχόμενο της συνέντευξης τόνισε τα εξής: «Σημασία έχει μετά από μια συνέντευξη να νιώθεις ότι έχεις ρωτήσει αυτά που πρέπει να ρωτήσεις. Η εκτίμησή μου είναι ότι δεν απουσιάζουν ερωτήματα, όλα αυτά που θεωρώ σημαντικά, το κομματικό κράτος, η διαπλοκή με επιχειρήσεις που ανανεώνουν συμβάσεις και δεν κάνουν τίποτα, όλα αυτά εγώ τα ρώτησα. Σε κάποια ο κ. Μητσοτάκης είχε πολύ σαφείς απαντήσεις, σε άλλα δεν με κάλυψε».

Facebook Comments