ΑρχικήΠαραπολιτικάΟ Χαϊκάλης καταγγέλλει τον πρωθυπουργό ως "κοινό συκοφάντη"...

Ο Χαϊκάλης καταγγέλλει τον πρωθυπουργό ως "κοινό συκοφάντη"…

Ο ηθοποιός και υφυπουργός στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης καλεί τον πρωθυπουργό να ανακαλέσει τον φτηνό, όπως λέει ο ίδιος, υπαινιγμό προς το πρόσωπό του, χαρακτηρίζοντας σε διαφορετική περίπτωση τον Κυριάκο Μητσοτάκη «κοινό συκοφάντη».
Μάλιστα, επισημαίνει μεταξύ άλλων πως δεν έχει «μέχρι σήμερα πληροφορηθεί από κανένα αρμόδιο όργανο τί ακριβώς μου προσάπτεται».
Σημειώνεται πως στην ανακοίνωση με την οποία το Μέγαρο Μαξίμου απαντούσε στον Αλέξη Τσίπρα και τους υπαινιγμούς του ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνώριζε προσωπικά και ήταν φίλος του Δημήτρη Λιγνάδη, γινόταν αναφορά στον κ. Χαϊκάλη, αφήνοντας αιχμές για τη στάση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργού.
«Είναι πραγματικά χυδαίο να προσπαθεί ο κ. Τσίπρας να εκμεταλλευθεί όσα σοκαριστικά έρχονται στο φως, δίνοντάς τους κομματικό χρώμα. Ζήτησε κανείς ευθύνες από τον κ. Τσίπρα για τον κ. Χαϊκάλη που με την υπογραφή του τον διόρισε υπουργό; Του ζήτησε ευθύνες για τον κ. Κιμούλη που η κυβέρνησή του διόρισε σε θέσεις ευθύνης;» αναφερόταν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Μαξίμου.