ΑρχικήΠαραπολιτικάΟ Χασαπόπουλος για το μικροέμφραγμα που πέρασε

Ο Χασαπόπουλος για το μικροέμφραγμα που πέρασε

Ο δημοσιογράφος Ιορδάνης Χασαπόπουλος  μίλησε στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη. Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega» αποκάλυψε ότι στο παρελθόν έχει περάσει ένα μικροέμφραγμα, που διαπίστωσε αρκετό καιρό μετά.

«Είχα πρόβλημα, η κακή χοληστερίνη ήταν πολύ ανεβασμένη. Άλλαξα τη διατροφή μου, έκοψα το κόκκινο κρέας και τα λιπαρά όσο γινόταν», είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Όταν διαχειρίζεσαι το άγχος που έχεις κάθε μέρα, φτιάχνει η καθημερινότητά σου. Φροντίζεις να μη φορτώνεις τόσο το πρόγραμμά σου και εγώ δεν ασχολούμαι πλέον τόσο με τα προβλήματα των άλλων», ανέφερε ο Ι. Χασαπόπουλος.

«Ένα πρωί έφυγα από την εκπομπή και είχα δύσπνοια και πήγα στο νοσοκομείο. Από τις εξετάσεις μου βρήκαν ότι είχα περάσει παλιότερα ένα μικροέμφραγμα. Μετά έψαξα όλα τα υπόλοιπα, και εκεί ήρθαν οι μεγάλες αλλαγές. Μετά βάζεις το περπάτημα στη ζωή σου, βάζεις την άσκηση. Ακόμα το ότι κάπνιζε πολύ ο πατέρας μου, με απέτρεπε εμένα από το να καπνίσω», περιέγραψε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ