ΑρχικήΠαραπολιτικάΟ 'Αδωνις, ο Δένδιας και το...comme il faut στη ΝΔ

Ο 'Αδωνις, ο Δένδιας και το…comme il faut στη ΝΔ

Μια ιδιότυπη κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Αδωνι Γεωργιάδη και στον Νίκο Δένδια το τελευταίο διάστημα, με την Πειραιώς να επιχειρεί να διατηρήσει ίσες αποστάσεις.

Το νέο “φιτίλι” άναψε ο κ. Δένδιας ο οποίος με δηλώσεις του στην ΕΡΤ, δήλωσε: ” Δεν έχουμε τις ίδιες απόψεις σε πολλά θέματα. Καθαρές κουβέντες. Έχουμε μεγάλη διαφορά ύφους».

Η απάντηση ήρθε άμεσα από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ: “Ο κ. Δένδιας έχει πέσει θύμα των τίτλων. Πράγματι, έχουμε διαφορά απόψεων και διαφορά ύφους» σημείωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο News247.

«Είμαστε μια μεγάλη παράταξη όπου μπορούμε να συμφωνούμε στα μείζονα και να διαφωνούμε στα ελάσσονα. Ενα κόμμα είναι μια ορχήστρα και ο αρχηγός είναι ο μαέστρος.

»Ο ψηφοφόρος μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στο ύφος comme il faut Δένδια-Χατζηδάκη και στο δικό μου ύφος» πρόσθεσε.

Τις ισορροπίες επιχείρησε να κρατήσει η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη η οποία σχολίασε για τις δηλώσεις του Νίκου Δένδια στην ΕΡΤ: “Αλίμονο αν είχαμε όλοι στη Νέα Δημοκρατία το ίδιο ύφος. Αλίμονο αν ήμασταν όλοι ίδιοι. Αλίμονο αν εκφραζόμασταν όλοι με τον ίδιο τρόπο. Ξέρετε, οι διαφορές του ύφους δεν συνιστούν ουσιώδεις διαφορές στην πολιτική η οποία καθορίζεται από τον Πρόεδρο και τα αρμόδια όργανα του κόμματος. “