Ο Άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης πάει στην airbus

12 mins read

Ξύπνησαν… μνήμες από τις δηλώσεις του Προέδρου του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού (ΕΛΔΟ), Χριστόδουλου Πρωτοπαπά στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού (ΕΛΔΟ)  με την εταιρεία Airbus Defence and Space.

Ο Πρόεδρος  δήλωσε ότι “η Αirbus είναι μία από τις τρεις μεγαλύτερες εταιρείες Διαστήματος στην Ευρώπη. Μάλιστα, ο πρώτος ελληνικός δορυφόρος είναι κατασκευής της συγκεκριμένης εταιρείας” και πολλοί θυμήθηκαν τις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν για τον Αγιο Πορφύριο: “Τον είχα γνωρίσει ως φοιτητής και τον Παΐσιο. Όταν ζούσε ήταν ο Άγιος που ήθελε πάρα πολύ να ασχοληθεί με τεχνολογία, αν και αγράμματος. Είχε φτιάξει μόνος του ραδιοφωνάκι! Ξεκίνησε από τα Καυσοκαλύβια του Αγίου Όρους. Δεν είμαι θρησκόληπτος ούτε ψεκασμένος με όλο αυτό το μπούλινγκ που έγινε».

Και  είχε προσθέσει: “Έχω γυρίσει 40 χώρες. Πρώτη φορά που έχω υποστεί τέτοιο μπούλινγκ, επειδή είπα ή έγραψα υπέρ της θρησκείας. Ενώ συνεργάζομαι άψογα με μουσουλμάνους Άραβες, οι οποίοι σέβονται αυτόν που πιστεύει. Στην Ελλάδα γίνονται περίγελος όσοι πιστεύουν. Ο Άγιος Πορφύριος έλεγε για το ίντερνετ, το είχε προβλέψει. Ηταν ο Άγιος που προέβλεπε και ζούσε την τεχνολογία».

Για την ανάρτησή που είχε κάνει, με την οποία ανέφερε ότι «η Ελλάδα και η Ρωμιωσύνη δεν πεθαίνει ποτέ κουφάλες Ευρωπαίοι. Όταν εμείς κτίζαμε ναούς και γράφαμε κωμωδίες και τραγωδίες εσείς ζούσατε στις λάσπες, τρώγατε ωμό κρέας και μιλούσατε άπλυτοι με άναρθρες κραυγές. Ηλιοβασίλεμα από το Σούνιο», ο κ. Πρωτοπαπάς, επισήμανε: «Το είχα γράψει πριν 2-3 χρόνια, όταν η Ελλάδα πιεζόταν με τους Ευρωπαίους. Είχα πάει στο Σούνιο και μου ήρθε».

«Τότε όλοι έβριζαν, δεν ήμουν μόνος μου. Εκείνη την εποχή, το παίρνω πίσω και απολογούμαι, γι’ αυτό και απενεργοποίησα Facebook. Τέτοιο μπούλινγκ επειδή θαυμάζω ελληνικό πολιτισμό;», διερωτήθηκε.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα