Ο διοικητής με τα πλαστά πτυχία… μετατέθηκε και πληρώνεται κανονικά!

8 mins read

Τι κι αν είχε πλαστά πτυχία; Αυτό δεν τον εμπόδισε να συνεχίσει να πληρώνεται κανονικά από το κράτος!

Ο πρώην διοικητής του Nοσοκομείου Νίκαιας με τα πλαστά πτυχία σύμφωνα με νέα καταγγελία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) όχι μόνο δεν έχει παραπεμφθεί σε Πειθαρχικό Συμβούλιο και στην Εισαγγελία για τους πλαστούς τίτλους και τη σύμβαση με το κυλικείο στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας αλλά συνεχίζει να πληρώνεται από το κράτος ως εργαζόμενος στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, που επικαλείται έγγραφο του Θριάσιου, ο διοικητής με τα πλαστά πτυχία εγγράφηκε ξανά στο δυναμικό του Θριάσιου ως υπάλληλος Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης Διοικητικού – Λογιστικού. «Ο κ. Μπούτος λαμβάνει αναρρωτικές άδειες από το Θριάσιο και πληρώνεται κανονικότητα από το Ελληνικό Δημόσιο και απολαμβάνει υπηρεσιακή ασυλία από την κυβέρνηση», σημειώνει η ΠΟΕΔΗΝ.

Προσθέτει, επίσης, ότι «λόγω πλαστών πτυχίων με βάση το ν. 3528/2007 άρθρο 20 και το ν. 4305/2014, θα έπρεπε να ανακληθεί ο διορισμός του κ. Μπούτου από το Διοικητικό Συμβούλιο του νοσοκομείου και τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια και να αποσταλεί ο φάκελός του στην εισαγγελέα. Οπως συνέβη με τις καθαρίστριες, τους νοσηλευτές που προσκόμισαν πλαστά πτυχία».

Facebook Comments