Οι εκπληκτικές αδελφές Μάνδρου αποκαλύπτουν τη μοναδική διαφορά τους

7 mins read

Ο Δημήτρης Καμπουράκης έκανε την έκπληξη στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ, το πρωί της Κυριακής, παρουσιάζοντας στο τηλεοπτικό κοινό τη δίδυμη αδελφή της Ιωάννας Μάνδρου, Χριστίνα. 
Μάλιστα είναι τέτοια ήταν η ομοιότητά τους, που ακόμη και οι γονείς τους δυσκολεύονται να ξεχωρίσουν ποια είναι ποια. «Σε μικρή ηλικία δεν μας ξεχώριζαν ούτε οι γονείς μας. Γι’ αυτό είχε καθιερωθεί να απαντάμε και στα δύο ονόματα. Οι συμμαθητές μας δεν μας ξεχώριζαν και μας αποκαλούσαν με κοινό όνομα γιατί είχαν αγανακτήσει. “Κορίτσια”…» σημειώνει η Χριστίνα Μάνδρου, η οποία ασχολείται επίσης με τον κόσμο της δικαιοσύνης, αφού είναι συμβολαιογράφος.
Οι δύο γυναίκες αποκαλύπτουν πως από τότε που θυμούνται τον εαυτό τους, μέχρι και σήμερα, είναι αχώριστες. «Ήμασταν ίδιο τμήμα και στο ίδιο θρανίο όλα τα χρόνια. Εμείς Δημήτρη μια φορά μας χωρίσανε στις Πανελλήνιες εξετάσεις που δίναμε στην Πάτρα. Πρώτο μάθημα στην έκθεση, έγραψα «9» από το άγχος» εκμυστηρεύτηκε η Ιωάννα Μάνδρου.
Το μόνο στο οποίο δεν τα βρίσκουν, όπως λένε οι δίδυμες, είναι τα πολιτικά. «Με τα πολιτικά που τσακωνόμαστε λίγο, έχουμε μια μικρή διαφορά» αναφέρουν.

Facebook Comments