Οι μνηστήρες του ανασχηματισμού 

7 mins read

Ο “Βηματοδότης” γνωρίζει πρόσωπα που αυτοπροτάθηκαν ως διάδοχοι του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Ειδικότερα: 

“Ρωτήθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη εάν επίκειται ανασχηματισμός. Οι φήμες περί ανασχηματισμού εντάθηκαν λόγω της συμπλήρωσης δύο ετών από την ανάληψη της εξουσίας από τη ΝΔ. Και ξέρετε τι απάντησε η κυρία Πελώνη; «Ο πρωθυπουργός δεν είναι οπαδός των συχνών αλλαγών», υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι ο προηγούμενος ανασχηματισμός έγινε προ έξι μηνών.

Εν πάση περιπτώσει οι φήμες περί επικείμενου ανασχηματισμού ξεκίνησαν από ορισμένα πολιτικά γραφεία. Αφήστε δε που ορισμένοι (καλύτερα να μην τους κατονομάσω) έφτασαν στο σημείο να δίνουν και… ονόματα, δηλαδή ποιος φεύγει, ποιος έρχεται, ποιος πάει πού. Διαπίστωσα μάλιστα ότι εμφανίστηκαν και αρκετοί…. μνηστήρες της θέσης του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, πλην όμως ο Πρωθυπουργός, όπως έμαθα, δεν έκανε καμία συζήτηση σε κανέναν για ανασχηματισμό. Να ξέρετε πάντως ότι οι ανασχηματισμοί δεν προαναγγέλλονται.”

Facebook Comments