Οργή Τσακαλώτου για τα σχόλια για τη φούστα της Αχτσιόγλου: «Σεξισμός!»

8 mins read

Την έντονη αντίδραση του Ευκλείδη Τσακαλώτου προκάλεσαν δημοσιεύματα που αναφέρονται στο ντύσιμο της πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτή του κόμματος, Έφης Αχτσιόγλου.

«Διαβάζοντας το πρωί διάφορα φιλοκυβερνητικά site, βλέπω ότι η βασική αντίδραση στο κοστολογημένο πρόγραμμα που παρουσιάσαμε χθες είναι να σχολιάζουν τις παρευρισκόμενες τομεάρχισσες του ΣΥΡΙΖΑ με βάση το μήκος της φούστας τους», σχολιάζει ο τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του στο Facebook και προσθέτει: «Καταλαβαίνω ότι είτε δυσκολεύονται ή αδυνατούν να δώσουν ουσιαστική απάντηση».

«Η καταφυγή τους είναι ο σεξισμός τους. Οι γυναίκες κρίνονται για την εμφάνισή τους όπως ποτέ κανένας άντρας δεν θα κρινόταν, είτε ασχολούνται με την πολιτική, είτε όχι», επισημαίνει ο κ. Τσακαλώτος και συμπληρώνει:

«Είδαμε μάλιστα, σε πρωτοσέλιδα, να λοιδορούνται γυναίκες, θύματα επιθέσεων. Είδαμε δημοσιογράφο να ρωτά αριστούχο μαθήτρια πως τα πάει με τα ‘’οικοκυρικά’’», σημειώνει.

«Το ένα ζήτημα είναι ότι αν δεν μπορούν να πουν κάτι για το πρόγραμμά μας ας σωπάσουν, θα φροντίσουν τα στελέχη και μέλη του κόμματος να ενημερώσουν τον κόσμο για το πρόγραμμα, τα παραδείγματα, και τις προτάσεις μας. Το άλλο είναι ότι όλος ο προοδευτικός κόσμος πρέπει να παλέψει για να εκλείψει αυτός ο κακοποιητικός λόγος», καταλήγει.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2603575146560197&id=1539279389656450

Facebook Comments