Όταν η Ευγενία Μανωλίδου προσπαθούσε να πείσει τον Άδωνη Γεωργιάδη να ζήσουν στην Αμερική 

16 mins read
Στην εκπομπή «Love it» του ΣΚΑΪ μίλησε η Ευγενία Μανωλίδου για προσωπικά θέματα και αποκάλυψε πτυχές της σχέσης της με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη που δεν είναι γνωστές.

«Γύρω στο 2016 εγώ ήμουν με το ένα πόδι στο εξωτερικό γιατί ταξίδευα πάρα πολύ με τη μουσική και εδώ για τα παιδιά και κάποια στιγμή είχα κουραστεί κι εγώ πάρα πολύ. Για να είμαι ειλικρινής ήθελα να φύγουμε για το εξωτερικό. Ηθελα να μείνουμε έξω γιατί είχα δουλειά εγώ ως μουσικός. Ήθελα να μετακομίσουμε μόνιμα στην Αμερική και προσπαθούσα πάρα πολύ να πείσω τον Άδωνι. Δεν ένιωσα απογοήτευση, απλά εδώ στην Ελλάδα κρίνουμε με τελείως διαφορετικά δεδομένα τον καλλιτέχνη, ενώ στο εξωτερικό σε κρίνουν καθαρά για την αξία σου. Δεν μπορούσα να κάνω συναυλίες, γιατί οι ορχήστρες ήταν κρατικές και απαραιτήτως ο υπουργός πρέπει να έχει γνώμη και βάζει τη γυναίκα του…Ολο αυτό το πράγμα δεν μου άρεσε, δεν το ήθελα. Στην Ελλάδα σε κρίνουν αναλόγως του κόμματος που ψηφίζεις. Εκεί κρίνεται η δουλειά σου. Αν είσαι με το ένα κόμμα, κάνεις καλή δουλειά, αν είσαι στο άλλο δεν κάνεις καλή δουλειά. Ο ίδιος άνθρωπος μπορεί να έχει και πάρα πολύ καλές σπουδές, να έχει ένα πολύ καλό βιογραφικό αλλά πάντα παίζει ρόλο αυτό. Κι εμένα δεν μου αρέσει. Δεν θεωρώ ότι η τέχνη, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός μπορεί να έχει να κάνει με τα κόμματα», είπε και  αναφέρθηκε στην «Ελληνική Αγωγή», τη σχολή διδασκαλίας Αρχαίων Ελληνικών που ίδρυσε ο Αδωνις Γεωργιάδης και τώρα διαχειρίζεται εκείνη.

«Ο Αδωνις μου πρότεινε να αναλάβω την Ελληνική Αγωγή…Οπότε μου λέει γιατί δεν αναλαμβάνει την Ελληνική Αγωγή εκεί είχαμε γνωριστεί, εγώ ήξερα πάρα πολύ καλά πως λειτουργούσε η σχολή. Πήγαινα ως μαθήτρια για να κάνω αρχαία ελληνικά γιατί εμένα όλη μου η μουσική είναι γεμάτη από Αρχαία Ελλάδα. Κι έτσι γνωριστήκαμε…ξεκίνησα να κάνω αρχαία ελληνικά και Ιστορία και σιγά σιγά δέσαμε».

Η επιστροφή στην τηλεόραση αποκλείεται για την Ευγενία Μανωλίδου: «Το κεφάλαιο τηλεόραση δεν είναι μέσα στα σχέδιά μου. Δεν υπάρχει λόγος να κάνω κάτι τέτοιο. Κάνω τόσα πράγματα που δεν υπάρχει λόγος να κάνω κάτι στην τηλεόραση. Πάντα έλεγα ότι δεν θα έκανα για πάντα τηλεόραση. Δεν ήταν ποτέ στα σχέδια μου, δεν ήταν η δουλειά μου, δεν ήταν κάτι το οποίο είχα ποτέ ονειρευτεί να ασχοληθώ. Απλά προέκυψε, το χρειαζόμουν και το έκανα. Έμαθα πάρα πολλά πράγματα, είμαι ευγνώμων που πέρασα από αυτή την πορεία και αυτό ήταν. Δεν με χρειάζεται άλλο η τηλεόραση».
Παρακολουθήστε εδώ τα όσα είπε: 

Facebook Comments