Οταν η Παγώνη απάντησε στον Γονίδη – τι ζούμε!

7 mins read

Η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνα – Πειραιά Ματίνα Παγώνη ρωτήθηκε σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1 για ανάρτηση του τραγουδιστή Σταμάτη Γονίδη που την είχε χαρακτηρίσει “γραφική”.

Ο λαϊκός τραγουδιστής είχε γράψει στη σελίδα του στο facebook:«Φίλοι μου είναι να γελάς και να κλαις μαζί… Ένα είναι σίγουρο ότι σε λίγα χρόνια θα απορούμε πως ανεχτήκαμε να μας συμβουλεύουν για την υγεία μας κάποιοι γραφικοί τύποι όπως Βασιλακόπουλος, Παγώνη… Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Μήπως θέλουν να μας τρελάνουν; Μήπως μας έχουν δει ότι έχουμε ίδιο επίπεδο με αυτούς; Ρε τι ζούμε!».

Η Ματίνα Παγώνη απάντησε πως δεν την ενόχλησε καθόλου ο χαρακτηρισμός, σημειώνοντας πως ο τραγουδιστής δεν είναι γιατρός.
«Το επίπεδο του καθενός έχει κριθεί. Ο κ. Γονίδης δεν είναι γιατρός, δε μπορεί να αποφασίσει για ιατρικά πράγματα και δεν πρέπει να επηρεάζει και τους υπόλοιπους αν θέλει να τον σέβονται, γιατί διαφορετικά υποβαθμίζεται ο ίδιος. Καθόλου δεν με ενόχλησε που με κάλεσε γραφική. Ούτε ασχολήθηκα, ειλικρινά σας μιλάω», είπε χαρακτηριστικά η Ματίνα Παγώνη.

Facebook Comments