Όταν ο κορωνοϊός «χτύπησε» το «Καλημέρα Ελλάδα» (video)

8 mins read

Το «Καλημέρα Ελλάδα» έκανε πρεμιέρα με τον Γιώργο Παπαδάκη να ξεκινά τη σεζόν με αποκαλύψεις για τις δύσκολες στιγμές που βίωσαν στην εκπομπή, την περίοδο του lockdown.
Ο παρουσιαστής αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής πως ο συνεργάτης του, Δημήτρης Χριστούλιας, την περασμένη άνοιξη νόσησε από κορωνοϊό. Αυτός ήταν, μάλιστα, και ο λόγος που ο Γιώργος Παπαδάκης αναγκάστηκε να παρουσιάζει για μεγάλο διάστημα την εκπομπή από το σπίτι.
«Εμείς εδώ σε αυτή την εκπομπή, βιώσαμε μια άσχημη περίοδο, πολύ άσχημη περίοδο. Όταν ξεκίνησε η διαδικασία του κορονοϊού με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει «Γιώργο, εγώ και η Κατερίνα (η γυναίκα του) είμαστε θετικοί. Ο Δημήτρης ήταν θετικός. Υποχρεωθήκαμε να πάρουμε έκτακτα μέτρα. Εγώ έφυγα από το στούντιο, πότε έφευγε η Αλεξάνδρα, πότε έφευγε ο Γιώργος… Γι’ αυτό μας βλέπατε διαλυμένους για δύο μήνες περίπου. Δεν ήταν ότι προσπαθήσαμε να διαφυλάξουμε την αφεντιά μας», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης με τον Δημήτρη Χριστούλια να περιγράφει την άσχημη εμπειρία του.
«Η εμπειρία μου ήταν πραγματικά τρομακτική. Επί δύο μήνες είχα πολύ μεγάλες μυαλγίες, είχα δύσπνοιες, πραγματικά δεν ήξερα τι θα μου ξημερώσει. Για πρώτη φορά στη ζωή μου φοβήθηκα ότι θα πεθάνω, ότι δεν ήξερα τι μου ξημερώνει», σημείωσε ο Δ. Χριστούλιας.

Facebook Comments