Ούτε καν στο Προεδρικό δεν συνόδευσε τον Τσίπρα η Τσαπανίδου

7 mins read

Δεν είναι μόνο ότι έχει ανοίξει η γη και έχει καταπιεί την Πόπη Τσαπανίδου από την περασμένη Παρασκευή. Η εξαφάνιση της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται όλο και πιο έντονη, λες και είναι κάτι αποφασισμένο.

Από την μέρα των εκλογών, ο Αλέξης Τσίπρας έχει πάει δύο φορές στο Προεδρικό Μέγαρο. Μία φορά για να πάρει την διερευνητική εντολή και μία για τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Η αναμενόμενη εικόνα θα ήταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να συνοδεύεται από την εκπρόσωπο του. Άλλωστε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόταν από τον διευθυντή του γραφείου του Δημήτρη Τσιόδρα και την συνεργάτιδά του Κύρα Κάπη.

Αντιστοίχως, ο Νίκος Ανδρουλάκης, συνοδευόταν από τη στενή συνεργάτιδα του Στεφανία Μουρελάτου και τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Μάντζο.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας είχε μαζί του τον Θανάση Παφίλη. Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ολομόναχος.

Γεγονός που αρχίσει να προκαλεί ερωτήματα, εύλογα. Πότε θα επανεμφανιστεί η Πόπη Τσαπανίδου; Ποιος αποφάσισε να εξαφανιστεί από τη δημόσια παρουσία του κόμματος; Και δεν είναι μόνα αυτά. Ήδη σε σάιτ που πρόσκεινται σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν αρχίσει τα «καρφιά» προς την Πόπη…

Facebook Comments