Π. Πέρκα: «Κάποιος έκανε ανακαίνιση και υπήρχαν πέτρες σε σακούλες» (photos & video)

10 mins read

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πέτη Πέρκα, με το επιχείρημα της «ανακαίνισης», προσπάθησε να δικαιολογήσει τους αντιεξουσιαστές των Εξαρχείων.

Συγκεκριμένα, η κ. Πέρκα ήταν καλεσμένη στο κανάλι «Ε», όπου εκλήθη να σχολιάσει την επέμβαση της αστυνομίας στα Εξάρχεια χάρη στην οποία αποφεύχθηκαν τα επεισόδια στις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο. Ας σημειωθεί ότι η αστυνομία έκανε εφόδους σε σπίτια υπόπτων πριν και μετά τις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο και είχε έντονη παρουσία και δράση ανήμερα του εορτασμού.

Σε μια από αυτές τις εφόδους, η οποία έγινε στις 18 Νοεμβρίου, από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, σε δύο διαμερίσματα σε κτήριο επί της οδού Στουρνάρη 4 στα Εξάρχεια, σε διαμέρισμα 4ου ορόφου συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, που βρέθηκαν εντός του χώρου, ενώ κατασχέθηκαν οκτώ αντιασφυξιογόνες μάσκες, τρεις κροτίδες, ναυτικό καπνογόνο και πέτρες.

«Το διαμέρισμα είχε ενοικιαστεί τις τελευταίες μέρες από τους συλληφθέντες, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως ορμητήριο για την αποθήκευση και εκτόξευση αντικειμένων σε επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών στην Πλατεία Εξαρχείων, αλλά και χώρος απόκρυψης ατόμων που μετέχουν στις επιθέσεις αυτές» ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ωστόσο, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει άλλη εντύπωση για τη δράση των αντιεξουσιαστών στα Εξάρχεια και προσπάθησε να δικαιολογήσει την ύπαρξη υλικών και αντικειμένων λέγοντας για τις πέτρες που βρέθηκαν εκεί «Κάποιος έκανε ανακαίνιση και υπήρχαν πέτρες σε σακούλες».

Δείτε το βίντεο με το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Facebook Comments