ΑρχικήΠαραπολιτικάΠαπανώτας για Κασσελάκη: «Όταν είσαι ηγέτης σε κόμμα και όχι μάνατζερ λαμβάνεις...

Παπανώτας για Κασσελάκη: «Όταν είσαι ηγέτης σε κόμμα και όχι μάνατζερ λαμβάνεις υπόψιν σου κάποιους που ψήφισαν…»

Tην συνέντευξη που παραχώρησε χθες από την Νάξο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στον Αντώνη Σρόιτερ, σχολίασαν οι συντελεστές της εκπομπής Happy Day.

Kατά τη διάρκεια της συνέντευξης, κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε και στην απομάκρυνση του Δημήτρη Παπανώτα.

 

Ο ίδιος ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος δεν έκρυψε την πικρία του για την απόφαση που ελήφθη, σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Δεν άκουσε εμένα. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις νομίζω ότι όταν χρειαστεί να πάρεις μια απόφαση για κάποια πράγματα που άκουσες ρωτάς και τον άμεσα ενδιαφερόμενο εάν δεν κάνω λάθος. Όταν παίρνεις απόφαση για κάποιον άνθρωπο λόγω κάποιον πραγμάτων που άκουσες μιλάς και με τον ίδιο, ακούς και τη δική του άποψη. Ένα αυτό. Δεύτερον. Όταν είσαι ηγέτης σε κόμμα και όχι μάνατζερ σε επιχείρηση λαμβάνεις υπόψιν του και κάποιους ανθρώπους που ψήφισαν. Μπήκαν στον κόπο, άφησαν μια ωραία Κυριακή με 35 βαθμούς Κελσίου και αντί να πάνε στην παραλία πήγαν σε ένα εκλογικό κέντρο τμήμα και επέλεξαν έναν άνθρωπο. Αυτούς οφείλεις να τους υπολογίσεις», είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας και πρόσθεσε:

«Πιστεύω ότι είναι ο επόμενος πρωθυπουργός και δεν μειώνει το πολιτικό του ύψος μια μικρή λανθασμένη απόφαση. Έβαλα στην άκρη την πικρία μου για όλα όσα έγιναν, έβαλα στην άκρη τον ανταγωνισμό μεταξύ κομματικών στελεχών που εγώ είμαι ιδεαλιστής της Αριστεράς και πιστεύω στην συντροφικότητα, αλλά είδα άλλα πράγματα. Τα έβαλα όλα αυτά στην άκρη και είπα ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ο επόμενος πρωθυπουργός, δεν είπα ότι είναι για μπύρες. Δεν έκανα ποτέ τέτοια δήλωση».