Μετακινήθηκε σε άλλη θέση δημοσιογράφος του ΑΠΕ λόγω της fake φωτογραφίας

9 mins read

Δεν έμεινε χωρίς κυρώσεις το λάθος με τη δημοσίευση fake φωτογραφίας από τη συγκέντρωση του ΚΚΕ στην αμερικάνικη πρεσβεία. 

Η δημοσιογράφος που ευθύνεται υποχρεώθηκε σε παραίτηση γιατί ήταν το «δις εξαμαρτείν» για την ίδια. 

Ο πρόεδρος του ΑΠΕ-ΜΠΕ ενημέρωσε τους εργαζόμενους με μια ηλεκτρονική επιστολή.

Την επιστολή του Ευτύχη Παλλήκαρη δημοσιεύει το enimerosi24.gr.

Αναλυτικά η επιστολή:

Η κυρία … υπέβαλε χτες την παραίτησή της από τη θέση της στην πρώτη σελίδα του site, την οποία έκανα δεκτή. Χτες ανάρτησε μια φωτογραφία αρχείου στο θέμα για τη συγκέντρωση του ΚΚΕ έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία, που προκάλεσε μπαράζ πολιτικών αντιδράσεων, αναρτήσεων σε sites και επιθέσεων από τα social media κατά του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Είναι η δεύτερη φορά στο πρόσφατο διάστημα που συμβαίνει κάτι ανάλογο, καθώς είχε προηγηθεί από την ίδια ανάλογη άκαιρη ανάρτηση φωτογραφίας πριν από ενάμιση μήνα κατά τη διάρκεια μαθητικής διαδήλωσης στην Αθήνα. Τότε της είχαν γίνει συστάσεις να είναι περισσότερο προσεκτική. Δυστυχώς, παρά τις προειδοποιήσεις, επανέλαβε το ίδιο λάθος, μειώνοντας την πολύ καλή δουλειά που έκαναν οι δημοσιογράφοι του ΑΠΕ-ΜΠΕ σχετικά με την κάλυψη του εορτασμού για το Πολυτεχνείο.

Η κ. … θα απασχολείται εφεξής στο τμήμα ανακοινώσεων του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Εφιστώ την προσοχή σε όλες και όλους να είναι προσηλωμένοι και προσεκτικοί στον τομέα δουλειάς τους, ιδιαίτερα κατά την κρίσιμη αυτήν περίοδο.

Με εκτίμηση

Ευτύχης Παλλήκαρης

Facebook Comments