Παρέμβαση Φίλη- Καββαδία για την απομάκρυνση Ξυδάκη από το ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ

9 mins read

Το ραδιόφωνο μπαίνει σ’ έναν άλλο κύκλο για τον οποίο δεν ρωτήθηκα και δεν με αφορά“, δήλωσε στην τελευταία του, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ “Στο Κόκκινο” o πρώην διευθυντής του Νίκος Ξυδάκης. Προφανώς ο νέος κύκλος συνδέεται με περικοπές, με τις οποίες ο ίδιος δεν θέλει να συνδεθεί.

Στην είδηση αντέδρασε η Αννέτα Καββαδία, δημοσιογράφος και μέλος της ΚΕ του κόμματος, που είναι η άτυπη εκπρόσωπος της “Ομπρέλας”. Η Α. Καββαδία έγραψε στο Twitter:

“Αυτή τη φορά,είναι ο Νίκος Ξυδάκης & το Κόκκινο. Αυτά όμως συμβαίνουν όταν οι αποφάσεις παίρνονται όχι εκεί που πρέπει,όχι συλλογικά–στα αρμόδια όργανα,αλλά κάπου αλλού,χωρίς καμία υποχρέωση λογοδοσίας. “Παρωχημένη”λοιπόν&”ιδεοληπτική”η συλλογικότητα στη λήψη καίριων αποφάσεων;”.

Φίλης: «Αισθάνεται κανείς την ανάγκη να απαντήσει»;

Παρέμβαση για την παραίτηση Ξυδάκη είχαμε και από τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Φίλη, ο οποίος σε ανάρτησή του αναρωτιέται «Ποια σκοπιμότητα επέβαλε να υπάρξει αυτή η λυπηρή εξέλιξη την επομένη του Συνεδρίου και πριν εκλεγούν τα νέα όργανα του κόμματος».

Η ανάρτηση του Νίκου Φίλη:

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την απομάκρυνση του Nikos Xydakis από το Κόκκινο.
Ο Νίκος έδωσε άλλον αέρα και κύρος Στο Κόκκινο 105,5 και ανέβασε την ακροαματικότητα και την αξιοπιστία του.
Ποια σκοπιμότητα επέβαλε να υπάρξει αυτή η λυπηρή εξέλιξη την επομένη του Συνεδρίου και πριν εκλεγούν τα νέα όργανα του κόμματος;
Αισθάνεται κανείς την ανάγκη να απαντήσει;

Facebook Comments

Τελευταία Νέα