ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Το ψηφοδέλτιο για την επιλογή ονόματος στις εκλογές της 8ης Μαΐου

10 mins read

Το ψηφοδέλτιο για την επιλογή του ονόματος στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής 8 Μαΐου έδωσε στη δημοσιότητα το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Τα μέλη καλούνται να ψηφίσουν το όνομα της παράταξης ανάμεσα σε δύο επιλογές: Κίνημα Αλλαγής και ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Πρωτοβουλία για τη Σοσιαλδημοκρατική Ανανέωση: «Ναι» σε όποια ονομασία περιέχει το Κίνημα Αλλαγής

Kάθε όνομα που εμπεριέχει την ονομασία Κίνημα Αλλαγής υποστηρίζει στο εσωκομματικό δημοψήφισμα την Κυριακή, 8 Μαϊου, η «Πρωτοβουλία για τη Σοσιαλδημοκρατική Ανανέωση», που αποτελείται από την Ανανεωτική Αριστερά, τις Κινήσεις Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία και στελέχη προερχόμενα από το Ποτάμι.

Όπως αναφέρεται σε κοινή ανακοίνωσή τους, στο πλαίσιο του δημοψηφίσματος για τον τίτλο του κοινού φορέα, η Πρωτοβουλία υποστηρίζει ότι κάθε όνομα το οποίο περιλαμβάνει το «Κίνημα Αλλαγής» αποτελεί την καλύτερη λύση για τον χώρο. Θεωρούν, δε, πως πρόκειται για ονομασία που αποτυπώνει τη συμπαράταξη των ευρύτερων δυνάμεων της Κεντροαριστεράς, όπως δρομολογήθηκε από το 2015 και το 2017.

Η λεγόμενη τρίτη συνιστώσα στο Κίνημα Αλλαγής επισημαίνει πως «κοινός στόχος όλων μας είναι μία ανανεωμένη παράταξη ευθύνης, ικανή να εμπνεύσει, να συσπειρώσει και να αποτελέσει τον νέο πόλο εξουσίας, με δική της πρόταση διακυβέρνησης στη βάση των αρχών της Σοσιαλδημοκρατίας».

Επίσης, καλεί σε προσέλευση και συμμετοχή στις κάλπες στις 8 Μαΐου για την ανάδειξη νέων νομαρχιακών και τοπικών επιτροπών καθώς και συνέδρων.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα