ΑρχικήΠαραπολιτικάΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Υποψήφιος στην Α Πειραιά ο Φασούλας - Ερωτηματικό ο Καμίνης

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Υποψήφιος στην Α Πειραιά ο Φασούλας – Ερωτηματικό ο Καμίνης

Η «αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ αναζητά θέση στο κοινοβούλιο. Σύμφωνα με πληροφορίες , ο Παναγιώτης Φασούλας θα κατέβει υποψήφιος στην Α’ Πειραιά με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο πρώην δήμαρχος Πειραιά ετοιμάζεται για το μεγάλο «άλμα» στην πολιτική καριέρα του με στόχο να μπει στην ελληνική Βουλή. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο Παναγιώτης Φασούλας επισκέφτηκε τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και συναντήθηκε με τον Διευθυντή του κόμματος και υπεύθυνο για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων Νίκο Σαλαγιάννη καθώς και με τον Βαγγέλη Αργύρη, ο οποίος είναι Επικεφαλής της Επιτροπής Ψηφοδελτίων προκειμένου να οριστικοποιηθεί η κάθοδος του στις επόμενες εκλογές στην Α’ Εκλογική Περιφέρεια του Πειραιά.

Ο νυν βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Γ. Καμίνης είχε εκφράσει ενδιαφέρον και επρόκειτο να κατέβει υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στο Νομό Χίου από όπου κατάγεται. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΦΣΥΝ, έλαβε την απόφαση να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα, επικαλούμενος προσωπικούς οικογενειακούς λόγους.

Οι πληροφορίες λένε ότι η σύζυγος του, καθηγήτρια Πανεπιστημίου στο επάγγελμα θα πρέπει να μετακομίσει στις Βρυξέλλες το επόμενο διάστημα, γεγονός που δημιουργεί πρόβλημα στους πολιτικούς σχεδιασμούς του κ.Καμίνη.Ο ίδιος, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, φέρεται να δηλώνει ότι παραμένει ενεργά παρών στο κόμμα του, στηρίζοντας την προσπάθεια να επιστρέψει το ΠΑΣΟΚ σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πολιτικό σκηνικό.