Περιοδεία του Αλ. Τσίπρα σε Ιωάννινα και Άρτα με ένα… απρόσμενο δώρο (photos & video)

14 mins read

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, πραγματοποιεί περιοδεία στους νομούς Ιωαννίνων και Άρτας, στο πλαίσιο του καλέσματος για ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε, κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο, ότι «Επί 4,5 χρόνια, παρά τις μεγάλες δυσκολίες, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε -μέσα από σημαντικά έργα στήριξης- να βγάλει από την απομόνωση τα Ιωάννινα και την Ήπειρο συνολικά», λαμβάνοντας θερμή υποδοχή από κατοίκους και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

https://www.facebook.com/tsiprasalexis/videos/168573934569664/

Θερμή υποδοχή στην Άρτα από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Κατόπιν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετέβη στην Άρτα, όπου πριν την ομιλία του στην αίθουσα του συλλόγου «Σκουφάς», ένας ψηφοφόρος του τον πλησίασε και του έκανε δώρο μια κορνίζα με φωτογραφία του από νεαρή ηλικία. Ο Αλέξης Τσίπρας μάλλον ένιωσε στην αρχή λίγο αμήχανα, αλλά την δέχθηκε με χαμόγελο.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ περπάτησε στους δρόμους της πρωτεύουσας της Ηπείρου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει αλλά και να φωτογραφηθεί με κατοίκους και ιδιοκτήτες καταστημάτων της πόλης.

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση

Ο  Αλέξης Τσίπρας άσκησε κριτική στην κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη ότι «ασχολείται αποκλειστικά με την επικοινωνία και όχι με την ουσία».

Και πρόσθεσε «Βλέπουμε πώς έχει να διαχειριστεί κρίσιμα εθνικά θέματα και δεν αναφέρομαι μόνο στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, αναφέρομαι και στο προσφυγικό, όπου οι μεγάλες προσδοκίες και υποσχέσεις αποδεικνύονται απατηλές», σημειώνοντας ότι «η κατάσταση έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολη, τα νησιά μας είναι αφημένα στην τύχη τους, δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός παρά μόνο μια ακραία ρητορική». Επέκρινε, τελικά, την κυβέρνηση από τη μία για «ακραία ρητορική δίχως σχέδιο στο προσφυγικό» και, από την άλλη, για «εξυπηρέτηση μεγάλων συμφερόντων στην οικονομία».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι επιβεβαιώνεται η προεκλογική εκτίμηση του ΣΥΡΙΖΑ ότι «ο τόπος και ο λαός όχι μόνο δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν από την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, αλλά αυτή η κυβέρνηση αποτελεί ένα μεγάλο πισωγύρισμα για τον τόπο».

Και συμπλήρωσε «Δεν έχουμε τίποτα να περιμένουμε παρά μονάχα τη γέννηση νέων μεγάλων προβλημάτων».

 

Facebook Comments