Ποια είναι η ξανθιά ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στα αντικυβερνητικά σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

16 mins read

Viral έχει γίνει η ξανθιά ηθοποιός – πρωταγωνίστρια στα…αντικυβερνητικά σποτάκια του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Ελεφάντη.

Λίγο πριν την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στο Ταε Κβο Ντο, η ηθοποιός Άννα Ελεφάντη «πρωταγωνιστεί» σε βίντεο του κόμματος όπου ουσιαστικά συμπυκνώνεται ο «λογαριασμός» της επτάμηνης διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η ηθοποιός, η οποία ήταν και υποψήφια βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ στην Ά Αθήνας, παρουσιάζει κάθε μία από τις επτά θεματικές: για τη διαφθορά, τα εργασιακά, την εξωτερική πολιτική, τα σόου καταστολής, την επιχείρηση κατεδάφισης του κοινωνικού κράτους, την έφοδο κατά της δημόσιας εκπαίδευσης, καθώς και τη βασική… ενδεκάδα των ψεμμάτων της ΝΔ.

Το λάθος (;) στα αγγλικά

Εντύπωση, αντιδράσεις αλλά και πλήθος σχολίων έχει προκαλέσει το… λάθος της ξανθιάς ηθοποιού το οποίο την έκανε viral.

Στο πλαίσιο του αντικυβερνητικού σποτ, η Άννα Ελεφάντη αντί να πει την αγγλική λέξη privatize είπε…provitize.

 

Για κάποιους πρόκειται για λάθος το οποίο μάλλον δεν πρόσεξε κανείς, παρά μόνο εκ του αποτελέσματος, ενώ για άλλους είναι έμμεσος υπαινιγμός και παρήχηση. Όπως και να έχει η ξανθιά ηθοποιός σίγουρα τράβηξε την προσοχή, περισσότερο ίσως και από το ίδιο το σποτ!

Ποια είναι η Άννα Ελεφάντη 

Η Άννα Ελεφάντη είναι απόφοιτος του Τμήματος Θεάτρου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (κατεύθυνση υποκριτικής) ενώ ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές στη Μ. Βρετανία με υποτροφία του Ιδρύματος Μινωτή (διαχείριση Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης).

Έχει πάρει μέρος στις παραστάσεις Κόκκινες Μύτες,  Οδύσσεια, Ο Θεατροποιός, Η Γλωσσοκοπάνα, Το κυνήγι του παιχνιδιού, σ, Open 24h/7 d.p.w., στις παραγωγές της Εταιρείας Θεάτρου Sforaris Εγώ είμαι το Θείο Βρέφος, Οι Πρακτόρισσες, Παραλογές ή μικρές καθημερινές ιστορίες, Γιοί και κόρες.

Ακόμη στο ενεργητικό της μετρά συμμετοχές στο Φεστιβάλ Αθηνών και σε θέατρα της περιφέρειας και του εξωτερικού.

Παράλληλα, είναι ιδρυτικό μέλος της Εταιρείας Θεάτρου Sforaris και της Εταιρείας Θεάτρου Εν Δράσει.

Είναι κόρη του Άγγελου Ελεφάντη (1936 – 29 Μαΐου 2008), ενός εμβληματικού ανθρώπου που ήταν διανοούμενος της ελληνικής Αριστεράς, δημοσιογράφος και συγγραφέας, γνωστός ως εκδότης και διευθυντής του περιοδικού «Ο πολίτης». Υπήρξε από τους ιδρυτές της εφημερίδας «Η Εποχή», τακτικός συντάκτης της εφημερίδας «Η Αυγή» και δημοσίευσε βιβλία, άρθρα και δοκίμια για πολιτικά, ιστορικά και προσωπικά θέματα.

Facebook Comments