Ποια πρώην βουλευτής εγκαταστάθηκε στο Μαξίμου

7 mins read

«Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, η πρώην βουλευτής, πολιτικός μηχανικός, Μαρία Ελένη Σούκουλη – Βιλιάλη, αναλαμβάνει σύμβουλος στο Γραφείο του Πρωθυπουργού για θέματα χωροταξίας», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου.

Σημειώνεται ότι «η κ. Σούκουλη εργάζεται ως πολιτικός μηχανικός από το 1998 και ως ιδιώτης επιστημονικός συνεργάτης έχει εργαστεί επί σειρά ετών στον τομέα της παρακολούθησης ευρωπαϊκών επενδυτικών προγραμμάτων. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών».
Ποια είναι η κ. Σούκουλη; Πρώην βουλευτής της ΝΔ που πριν λιγότερο από ένα μήνα έχασε τη βουλευτική έδρα Κορινθίας μετά από απόφαση του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου.

Στις 30 Ιουνίου, η κ. Σούκουλη – Βιλιάλη δήλωνε: «Η απόφαση της Δικαιοσύνης είναι σεβαστή, όσο και εάν δεν είναι κατανοητή».

Ισχυρίστηκε ότι «η Δημοκρατία μας χρειάζεται συνεχή εγρήγορση και αγώνα διότι πάντα θα υπάρχουν κάποιοι ασήμαντοι που θα προσπαθούν να εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες της για ίδιον όφελος, έστω και εάν στο τέλος το μόνο που αποκομίζουν είναι η χλεύη και η απαξία».

Facebook Comments