Ποιοι χρεώνονται την υποψηφιότητα Λοΐζου και τη διαχείριση κρίσης

8 mins read

Όπως έχουμε ξαναγράψει εδώ, το Μέγαρο Μαξίμου δεν γνώρισε τώρα τη Μυρσίνη Λοϊζου.  Η περίπτωσή της, αλλά και η ρητορική της ήταν γνωστές, απλώς ορισμένες «ενοχλητικές» λεπτομέρειες αγνοήθηκαν, όπως για παράδειγμα οι δηλώσεις συμπάθειας για καταδικασμένους τρομοκράτες.

Για παράδειγμα, ο επίσης δραστήριος στα κοινωνικά δίκτυα υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης γνώριζε καλά το διαδικτυακό ποιόν της κόρης του Μάνου Λοϊζου.

Ο κ. Βερναρδάκης, όμως, κατά πληροφορίες δεν ήταν αυτός που την πρότεινε. Αρκετοί δείχνουν προς την κατεύθυνση του άλλου υπουργού Επικρατείας και στενού συνεργάτη του κ. Τσίπρα, Αλέκου Φλαμπουράρη.

Ευθύνες, δε, επιμερίζονται και σε δύο ακόμη πρόσωπα, σε ό,τι αφορά το crisis management που ακολούθησε: στον γραμματέα του κόμματος, Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος δεν έψαξε σωστά (το περίφημο vetting κατά τα αμερικανικά πρότυπα) την περίπτωση της κ. Λοϊζου και το αν είχε «σκελετούς στην ντουλάπα», αλλά και στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, ο οποίος, σήμερα το πρωί, στον Alpha και χωρίς προφανώς να έχει υπ’ όψιν του την καταδικαστική απόφαση του Εφετείου Αθηνών, είπε ότι πιστεύει ότι δεν έπαιρνε τη σύνταξη της θανούσης μητέρας της και μίλησε για «κρεατομηχανή» της ΝΔ. 

Ο εξ απορρήτων

Facebook Comments