Ποιους βουλευτές αποκαλεί ξεφτιλισμένους ο Κεγκέρογλου

9 mins read

Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλης Κεγκέρογλου, έκανε μια αιχμηρή ανάρτηση, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, απευθυνόμενος στα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ που έχουν προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιώντας μάλιστα βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κεγκέρογλου έγραψε «Οι ξεφτιλισμένοι Ραγκούσης, Μαριλίζα, Μωραίτης, Τσάκρη, Σπρίτζης, που ωφελήθηκαν από τον ΓΑΠ έχουν πιει το αμίλητο νερό. Ανήθικους και κατάπτυστους τους έλεγε ο Ραγκούσης πριν να πάει κσι ο ίδιος!».

Αφορμή για αυτό το σχόλιο, αποτέλεσε η δήλωση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη, ο οποίος χαρακτήρισε ως «τοξικό πρόσωπο» τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, αναφερόμενος στο αν θα ήταν κατάλληλος ο κ. Παπανδρέου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο κ. Κεγκέρογλου, όμως, θίγει την «αφωνία» των πρώην στενών συνεργατών του κ. Παπανδρέου, οι οποίοι δεν έχουν ακόμη σχολιάσει την δήλωση του Π. Σκουρλέτη.

Π. Χρηστίδης: «Μαζεύουμε καραμέλες και παστίλιες για να τις στείλουμε στην Κουμουνδούρου»

Νωρίτερα, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, είχε γράψει για το εν λόγω ζήτημα «Την Δευτέρα μαζεύουμε καραμέλες και παστιλιες για το λαιμό στη Χαρίλαου Τρικούπη. Θα τις στείλουμε στην Κουμουνδουρου. Όλοι μαζί βοηθάμε τους πρώην υπουργούς και βουλευτές του Γ. Παπανδρέου που είναι στο ΣΥΡΙΖΑ να μιλήσουν για όσα είπε ο κ. Σκουρλέτης. #γεφυρεςτηςσιωπης».

Facebook Comments