Πολακική “κριτική” Καρτερού για Μητσοτάκη: «Είναι εντελώς βλάκας»

9 mins read
Ο πρώην διευθυντής του γραφείου τύπου του Αλέξη Τσίπρα και τακτικός του συνομιλητής Θανάσης Καρτερός, σε άρθρο του στην “Αυγή”, σχολιάζει την παρουσία του Κ. Μητσοτάκη στο ευρωκοινοβούλιο με όρους Παύλου Πολάκη. 
Ιδού! 

Λοιπόν, είναι οριστικό. Με διεθνές πλέον ISO. Ο άνθρωπος είναι εντελώς βλάκας. Πολιτικά, εννοείται, γιατί στα άλλα, τα επιχειρηματικά, τις οφσόρ, τα πόθεν έσχες της χαράς και τις αγροτικές επιδοτήσεις της συμφοράς, βλάκα δεν τον κάνεις.  Ίσα-ίσα. Αλλά στην πολιτική, όπως αποδείχτηκε και από την παγωνιά της άδειας Ευρωβουλής, δεν το ’χει. Κι αν είχε λίγο, το έχασε με τα «τούβλα» που επέπεσαν τελευταία επί της κεφαλής του. Της Νοβάρτις – σκληρό και άπονο. Της αγριότητας στο προσφυγικό. Και βέβαια της ελευθερίας του Τύπου, που στην Ελλάδα του κατάντησε ρακένδυτη και κρυμμένη στη θέση 108 παγκοσμίως. Ζαλίστηκε λοιπόν κι αποσώθηκε.

Και είδαμε σε ευρωπαϊκή μετάδοση τα αποκαλυπτήριά του. Να μην μπορεί να ξεχωρίσει την Ευρωβουλή από τον ΣΚΑΪ. Τους ελάχιστους ευρωβουλευτές που πήγαν να τον ακούσουν από τον Αυτιά. Τον Μαλίκ Αζμανί από τον… Γιαννίκ Κουρτακί. Κι άρχισε να αραδιάζει άρες, μάρες κουλαμάρες για το 2015. Για τον Τσίπρα τον ολετήρα και τον Εγώ τον σωτήρα. Και να κραδαίνει την ΑΥΓΗ και τη Δημοκρατία, με τίτλους εναντίον του, για να αποδείξει ότι στην Ελλάδα έχουμε ελευθερία του Τύπου. Αφού δυο-τρεις εφημερίδες κάνουν κριτική στον Μητσοτάκη, όλα καλά κι όλα ωραία.  Έτσι που να φαντάζεται κανείς τον αδαή ευρωβουλευτή να μουρμουρίζει «Quel idiot!».

Facebook Comments