ΑρχικήΠαραπολιτικάΠολάκης σε Αχτσιόγλου - Τσακαλώτο: «Αν το πείτε Νέα Αριστερά, θα φύγει...

Πολάκης σε Αχτσιόγλου – Τσακαλώτο: «Αν το πείτε Νέα Αριστερά, θα φύγει ο Μπίστης»

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, τρόλαρε Αχτσιόγλου και Τσακαλώτο, σχολιάζοντας την ανάρτηση του δημοσιογράφου Νίκου Σερβετά στα κοινωνικά δίκτυα, η οποία αναφερόταν στην ονοματοδοσία της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας που συγκρότησαν οι 11 αποχωρήσαντες από την Κουμουνδούρου.

«Να το πούμε “Νέα Αριστερά” (ΝΑΡ) μήπως πάρουμε μαζί μας και τον Πολάκη!»… πρότεινε η σχετική ανάρτηση, για να εισπράξει την «πληρωμένη» απάντηση του Παύλου Πολάκη. «Εγώ έτσι κι αλλιώς δεν θα ρθω, αλλά άμα το βγάλετε έτσι θα φύγει ο Μπιστης και θα καταστραφείτε!! Προσοχή λοιπόν!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

polakis_anartisi

Το παρασκήνιο

Πάντως, το δηκτικό σχόλιο του κ. Πολάκη για τον Νίκο Μπίστη, ο οποίος αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ ως μέλος της τάσης των «6+6», ήρθε ένα εικοσιτετράωρο μετά τη δήλωση του κ. Μπίστη, που «φωτογράφιζε» τον βουλευτή Χανίων.

«Είναι γνωστό ότι ένα τμήμα της ηγετικής ομάδας έχει έντονες εθνικιστικές τάσεις. Υπήρχαν πάντα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ήταν μειοψηφικές. Τώρα έρχονται στην επιφάνεια ως ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό είναι πολιτική διαφωνία» δήλωσε ο κ. Μπίστης.